Priznaky tehotenstva

zuzka1

Mne začalo byť zle v čase, keď som mala dostať menštruáciu, t.j. asi po 2 týždňoch a vtedy som zbadala aj zmenu na prsníkoch, boli väčšie a naliatejšie. Nezvracala som, iba mi bolo ťažko ako keby som zjedla niečo mastné.

damaxy

tie prvé týždne som mala pocit ako ked si nafuknutá z jedla napr.z kapusty,fazule.To si pamatám najlepšie,lebo s týmto som nemávala problémy.Bolo to dávno viac si neviem spomenut.

hr

ked ste boli tehotne tak asi aky cas od otehotnenia sa vam zacali menit prsniky a boliet???a ako ste zistili ze ste v tom?

fransoa

Mozem byt tehotna ked mi narastlo trochu brucho ale pri tom na vahe som shodila 2 lebo neviem co si mam mysliet lebo kazdy sa ma len pyta ci som tehotna lebo to tak vyzera

kasia

milovanie s prezervativom je totalna blbost!!! neda sa to porovnat bez neho... je to uplne ine, uplne iny pocit :DDD

tina

DOBRY DEN,MOZTE MI PORADIT,AKO ZISTIM,ZE SOM TEHOTNA.mAM UZ ASI TYZDEN STRASNU CHUT DO JEDLA,BOLI MA HLAVA KAZDY DEN,SOM NALADOVA.MOZEM BYT TEHOTNA?

elvira

no ani ja neviem ako na tom som uz tyzden mi meska menstruacia ale anti beriem .Beriem ju 4 roky a este sa mi to nestalo poradte mi prosim tie skusene dakujem