Priznaky tehotenstva

sharona

POMOC.Uz 10 dni mam nepretrzite bolesti hlavy a druhy den mam neprijemny pocit v krku akoby na vracanie.Nedostala som MS,ale nie je prvy krát.Stava sa mi to ked som prepracovana,mam nepravidelnu stravu a teraz este to pocasie.S priatelom vzdy pouzivame ochranu.Mozem byt i napriek tomu tehotna????????

lexinlia

ahojte strasne by som potrebovala vedie ake su priznaky tehotenstva... kedy ich prvy krat zena zacne pocitovat a tak..

veronika

Ahoj Diana..aj ja som brala antikoncepciu a bolo to rovnake..myslim ze je to normalne,su to vsetko hormony..xixi

zuzi

pre Veroniku:ahoj zaoberám sa ženami,ktoré túžia po bábätku,tehotná žena nemusí mať žiadne príznaky a keď veľmi chce bábätko,môže pociťovať falošné príznaky.Ak chceš vedieť viac ozvi sa na zuzi17@gmail.com

danka238

Pre Dianku. Ak si brala antikoncepciu pravidelne a nezabudla si si ju dat, je sanca na otehotnenie malo pravdepodobna. A chute mavam tiez divne, dnes som si dala nektarinku a potom kysku kapustu a tehotna nie som:).

diana

ZIENKY,poradte.chcem vediet aka je sanca a ci vobec je otehotniet ked beriem antikoncepciu.citim sa zvlastne,bolia ma prsia,a chytila som divne chute,napr.vcera ryby + lekvar!! je sanca?vdaka

rony

ahoj veronika,vdaka pekne,uz som aj rozmyslala ci si mam ist kupit tehotensky test aby som sa ukludnila,ale ukludnila si ma ty tak este pockam a uvidime

veronika

ixiik..presne to si myslim aj ja cely cas..lebo tiez poznam taky pripad...a nemyslela som ze ja to takto budem brat..xi...snazim sa uz na to nemysliet..lebo aj ja si myslim ze je to koli tomu..fnuk