Priznaky tehotenstva

drosera

to will: aj keď je tam malá pravdepodobnosť, že si v tom, je zbytočné o tom polemizovať..záleží aj na tom, či si mala plodné dni..Ale najlepšie bude, ak zájdeš do lekárne kúpiť test..Stojí okolo 130sk a je spoľahlivý najskôr tak týždeň po počatí.

will

no ahojky, asi mi napisete, ze sa prilis strachujem, ale veci sa maju takto: vcera som mala nechraneny sex, sice nebolo "to" do mna, no niekolko dni mi meska menstruacia a dost ma to zere... totizto nechcem byt v takomto veku tehotna, mam len 15 a ku gynke nemozem ist, lebo sme sa prestahovali a je to dost daleko... aka je pravdepodobnost ze budem tehotna? kedy by ste mi odporucili vyskusat test? na kolko je spolahlivy a kolko to stoji? a co ak by som nahodou bola tehotna, do ktoreho tyzdna sa s tym nieco da spravit bez toho aby som musela ist ku gynekologicke?

mia

...Potrebujem poradit...asi pred dvoma tyzdnami som bola v posteli s priatelom a som bola panna a kedze ma to velmi moc bolelo,hned ho zo mna vytiahol ako prethrol bez ochrany blanu a tak by som sa chcela spytat ze ci mozem byt tehotna..ja viem som asi hlupa alebo si poviete ze ja mam teda problemy ale ja som si neni ista ako to ohladom tychto veci chodi.

ivette

Sasa: Ked uzivas poctivo antikoncepciu, je naozaj nepravdepodobne, ze by si bola tehtona. Skor je mozne, ze sa Tvoje telo akosi nevie vysporiadat s novymi hormonami. V kazdom pripade je to padny dovod na navstevu lekara, ktory ti pravdepodobne po vysetrniach (alebo aj nie) vymeni antikoncepciu. Pokyny, ako postupovat, ked sa pocas pauzy nedostavi MNZ najde v pribalovom letaku. Drzim palce.

ivette

Mata: prsia velkosti D? Oh, my god, co by som dala aspon za C.. No k Tvojej otazke.. Nuz, ked priatel zabudol, ze neberies tabletky, samozrejme, mozes byt tehotna. O tehotenskych testoch sa napriek vsetkemu da povedat, ze su spolahlive. Urcite si jeden urob a ak chces mat naozaj istotu, urob si dva. Doporucujem Babytest.. stoji okolo 94sk a je spolahlivy.

žabinka

ahoj lea, ak to je test, aký aj u nás nájdeš, žiadna ázijská výnimka, tak znamenajú dva prúžky, že si tehotná a jeden, že nie si.

lea

Caute vsetci,som cele leto odcestovana v Azii a kupila som si tehotensky test,no nie je tam navod na pouzitie v AJ..Tak mi,pls,napisete niekto,ako to je?Som tehotna,ked sa objavi jeden pruzok,alebo dva pruzky..alebo ako?? ;(