Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Katkaaa

Neprisla som sa sem hadat, ale prispevky ako,"alexandra chod sa liecit si vysinuta", fakt daju cloveku vela. Ja sa snazim pochopit, co to somnou vlastne je.

Katkaaa

Tak poviem to za vas. Som najvacsi blazon ktory patri na psychiatriu, pretoze som tam uz bola fakt nespocetne krat, aj mi davali ECT zo 15x, pre tych tu menej vzdelanych,su to elektrosoky do hlavy. Mozno znova potrebujem tak 220V aby mi "prerobilo" v hlave. Ved som len chudera,ktora nevie co chce a nevie sa o seba postarat. A ani sa nesnazim. Som ako cigan, ktory sa snazi vycucat silou mocou od statu peniaze.Akurat,ze nemam deti. Som spina spolocnosti,som odpad. Pisem to, lebo podla vas co nerozumiete akymkolvek psychickym chorobam, si to o tychto ludoch aj tak myslite.A ak vam znova napadne na "nas" nadavat, viac nas neponizite. Arogancia nema hranice, kludne sa aj rozdrapte od hnevu, ja som kludna :)

Katkaaa

No ved prave, ze ja mam teraz roztiahnuty zaludok a jem hltavo, aj co nepotrebujem...ale bolo mi povedane, ze to preto, lebo si moje telo teraz vynahradza to obdobie hladovania. Takze tak. A asi neskonci to, kym nebudem jest normalne,VZDY, pravidelne,tolko kolko chcem,ale aspon niekolko mesiacov toto dodrziavat, brucho asi normalne klesne; ALEBO budem zasa "v tom" svojom zivle, ze budem jest len ovsene vlocky s nizkotucnym mliekom, nizkokaloricku polievku,ovocie zeleninu, 1 kocku horkej cokolady so 70% a vyssim obsahom kakaa, krehke platky s cottage syrom, ale nic ine okrem tohto.