Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Katkaaa

Zivotne doleziti? ahaaa, uz viem preco ta zdochnuta ryba :D
Ja som vlastne od mala ina ako ostatni,lisim sa vsetkym. Od mala som nechapala ostatnych ludi.Jaaaj to je este asi na velahodinove rozoberanie ale aj tak.
Priatelia,hm. Ano, tuzila som po priateloch, ked som asi najviac trpela pri inych psych. problemoch.Zacinala. Mohla som mat asi 16,17, neviem.

Katkaaa

Na vychode SR.
:D A uz vlastne sama neviem co to cele co som pisala, znamena.Na chvilu mi to bolo jasne, a uz je to prec, uz su to len obycajne slova bez vyznamu. Ako ked to ostatni ludia nechapu. Zdochnuta ryba :D

jajka001_

priatelia su zivotne doleziti. vo chvili, ked dospievas, odputavas sa od rodiny, a rodinou sa ti stanu priatelia, pretoze su ti blizsi, maju rovnake problemy, chapu ta, rovnake prezivanie, rovnaky vek. ak ich nemas, je to zlé. treba to napravit.

Katkaaa

A co ak to tak lepsie nieje? vidis, a o tom hovorim, nemozem si dovolit robit taketo veci. Som u nasich, bez svojich veci. Tak som to citila, ze tu musim na tom internete byt, trochu sa vypisat, ja neviem to opisat preco, mam iba razm, nic ine, ja nikoho ineho nemam, iba rodicov, seba, ziadnych kamaratov, nic. Som ako vo vzduchoprazdne. Tak mi teraz prosim porad, co mam robit. Uz som si povedala, ze sa zanedbavat nebudem, ale mam pocit, akokeby som NEVEDELA ROZMYSLAT,NORMALNE PLANOVAT,taky blby pocit, ze to neviem,blok,najhorsie je,ze neviem preco.. Chcela som, ale nemohla som. Ist prec. Nieco mi hovori sed tu.Sed tu. A pisem si aj na papier veci, co ma zarazaju. O Ane, zistujem, co znamena vlastne vyznam slovneho spojenia, napr. blizkost Any, to je vlastne nedostatok sebaucty ako som citala. Chyba mi ista hranica vo veciach, neviem, kedy mam s cim skoncit,a kedy mam s niecim zacat. Velmi mi zalezi na mojej pleti,zuboch, ale ked neurobim to co mam, idem sa posrat od uzkosti z toho,co ak to nedokazem urobit uplne tak ako mam? ---zorganizovat si zivot, nechat plynut veci volne. ---niekde medzi tymito prirodzenymi zivotnymi vecami viazne moj zivot. Planujem si veci,alebo na nich uplne seriem a potom zas uzkostlivo planujem,lebo mam vycitky, ze som ich zanedbavala. Pripada mi to ako prirovnanie- este zijuca akvariova rybicka ktora sa neustale snazi o prezitie a tak sa snazi priplavat hore aby sa nadychla.(mala som niekedy ryby,viem aj ako vyzera zdochnuta.Tusim,ze to tak je).

jajka001

je toooolko veci ktore sa mozu pokazit. tes sa preto z kazdej malickosti ktora sa ti podari. a ak sa nepodari, nevadi, mozno to tak malo byt...mozno je to tak lepsie.

jajka001

ja si tiez nedovolim zaspat kym nemam umyte zuby, aj keby som bola neviem aka unavena :) ale jasne, kazdy ma povinnosti, ulohy, ved snaz sa ich splnit, to je ok. ale ked sa ti nieco nepodari, ber to LIGHT. svet sa nezruti.

Katkaaa

Niekedy mi pripada, akokeby sa moj zivot skladal z puzzle, a ked sa niekde strati jeden ks,aj ked mozno nie navzdy, tak sa vsetko smahom zmari. Ano, to je trefne prirovnanie.