Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

jankaaaaaaaaa

da sa.. ale kondom je najviac obmedzujuca vec v sexe. je to nechutna guma a nehovoriac o tom ako si to partner vobec s kondomom neuziva! a je od zeny velmi sebecke ak to od muza vyzaduje. navyse kondomy su dost nespolahlive. tolko moj nazor. navyse sposobuju kvasinky a alergie... ja som za pharmatex ten je spolahlivy takmer ako hak

alebo?

jajka, asi to robi s kondomom a pharmatexom a chlapec sa k tomu urobi mimo, ked to nechce konkretizovat:) aj tak sa da

lionesssssss

mne sa to až také pohodlné nezdalo, mňa to neskutočne obmedzovalo... ale to je uhol pohľadu, to ti neberiem...istú dobu sa to aj mne zdalo najsamsuper

lionesssssss

janka, ja sa nehanbím, len nemám potrebu o tom diskutovať v nejakej konkrétnej rovine, lebo si viem predstaviť tie vaše reakcie :)))))

jajka001_

tak jasne, kombinovat treba, ked neberies tu 100%nu hak :) asi kondom a chemia hm? ked tabletka je pohodlnejsia :)

lionesssssss

vejva... šak jasné, možno to zistím... :))) a možno nie... možnože som iba jedna z tých uvedomelých, ktoré sa vyznajú a poznajú svoje telo a svoje možnosti :))))

jankaaaaaaaaa

lionessssssss nechapemc i sa zato hanbis normalne povedat ako sa s partnerom chranite pred otehotnenim ci co.. alebo nesexujete azda vobec?

vejva

Lioones len tolko mozno zistis az po tych 10 rokov alebo ked budes chciet mat dietatko teraz nic vzlom neprajem nikomu nic zle ale stat sa moze cokolvek tak ako aj otehotniet ked nechces iba ze by si teda nesexovala xi xi trubka

jankaaaaaaaaa

ja nepisem ze je zazrak si planovat dieta, ale pisem ze vsetky ostatne sposoby antikoncepcie (okrem hak a sterilizacia) su veeeeeelmi nespolahlive a ze taky isty "zazrak" akym otehotnela lucia pocas uzivania hak je aj to ze ty si pocas 10rokov neotehotnela.. ale ked pouzivas viacero metod..