Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

alebo?

takze druha moznost:) prerusovana plus neplodne dni(ci uz podla balzalnej teploty alebo inych metod), plus nejaka z klasickych barier(pharmatex, kondom..)

ty sa za tu metodu hanbis, ale ten moj prvy tip nazves hovadinou?:) vtipna

jankaaaaaaaaa

ja nepisem ze zena sa nema chranit, ale kondom je takisto velmi nespolahlivy a je to tiez chemikalia ktora sposobuje alergie a premnozenie kvasiniek! a existuju aj ine metody ochrany ako hak a kondom.

jankaaaaaaaaa

pocitanie plodnych a neplodnych dni je dalsia z velmi nespohlahlivych metod. ani meranie bazalnej teploty dost nic moc.. spolahlive to je asi take ako klasicka prerusovana suloz. 24zien zo 100 za rok otehotneju co je velmi vela

vejva

baby podla mna je najlepsia ochrana nesexovat co vy na to tam snat uz si mozme byt na 100 percent iste alebo nie? Hm rozmyslam ze vlastne asi nie ako to potom bolo s Panenkou Mariou:D-)

alebo?

jankaaa, prosim? je sebecke od zeny vyzadovat kondom?!? ved ona na seba berie vsetko riziko otehotnenia, on si iba uzije a vzhladom nato, ze vacsina sa nema problem urobit ani s kondomom, tak asi si to uziju aj s nim dostatocne. A preco by si zena do seba mala pchat hormony a chemikalie ci uz oralne alebo cippkami? to nie je sebecke od muzov?

jajka001_

dalsie moznosti su extra nespolahliva prerusovana suloz a tiez metoda plodnych a neplodnych dni, ktora tiez nie je spolahliva

lionesssssss

jankaaaaaaaaa, podľa mňa je sebecké ak muž od ženy vyžaduje HAK lebo on si to neužíva s kondómom... :))))) zaujímavé, s takým názorom ako máš ty, som sa ešte u ženy nestretla...

a hlavne, neverte tomu, že chlap si neužíva sex s kondómom :P

lionesssssss

alebo?, dosť smutné, ak tieto tri spôsoby ochrany sú jediné ktoré poznáš... :))) inak, čakala som , kto si prvý tipne väčšiu hovadinu.... zatiaľ vedieš :)))) a najmä, čakala som, že jediné čo koho napadne je kondóm a pharmatex :))) och, ženy ženy, ešte musíte veľa študovať