Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako setrite?

Príspevok v téme: ako setrite?
trisa

ach jaj!potrebujem radu ohladom setrenia!ja sama totiz neusetrim ani cent!nechapem,kam nam odchadzaju peniaze,nie som typ co by sialene utracal za saty,nefajcime..mame male mimi,to ano,ale aj tak mam pocit,ze utracam vela za kvalitnu stravu a tak..mame mesacny pijem do rodiny okolo 1000euro,4mesacne babatko a najom 400euro.ma nejaka skusena mamina radu na com a ako usetrit v tak pomerne zufalej situacii?je to vobec mozne?dakujem!

bibi123

trisa-na to sa malo mysliet pred tehotenstvom, aby sa nieco usetrilo..:O((( bud sa teraz uskromnite, alebo mozes ist po materskej do prace, ked ten rodicovsky nie je nic moc... alebo sa nastahujte k rodicom a tym usetrite za prenajom(odhadujem, ze nieco prenajimate, lebo energie na 2ludi a mimco nie su tak vela)
keby som Ti mohla poradit, tak vela sikovnych mamin nieco doma vyraba a predava-ramceky, pohladnice, pletene zvieratka, dekoracie, koralky-z fimo hmoty, drotikovane stromceky stastia, moja byvala suseda si tymto zarobila aj 5-7tisic korun mesacne, popripade mozes cez vikendy dat mimco ocinovi a ist umyvat schody na hodku a dve a prilepsite si tak rozpocet, mozes niekomu viest uctovnictvo-alebo len robit skladove prijmy, no je vela prac, co sa daju robit doma, nie su narocne na cas a da sa na tom zarobit...

setrenie

...presne ako pise LOST na strave by som nesetrila/hoci aj tam sa da- aj kvalitne jest aj setrit/
-inak podla mna ste na tom este velmi dobre-lebo su rodiny kde je ich viac clenov a maju este menej na minanie po zaplateni inkasa...
-setrit mozes tak akurat na obleceni-seba a dietata
dieta-kedze rychlo rastie-netreba mu kupovat vela veci a hlavne drahych/co sa da robit doma sit,pliest-to sa oplati/a hlavne kym je male-ked zacne chodit do skolky neusetris nic-lebo stale bude potrebovat nove veci...
pre seba-podobne sit-sa neoplati-ale pliest ANO...vela sa da usetrit aj na tom ked clovek kupuje akciove ceny.../ale ak mas potrebu sa moderne obliekat je to tazke-setrenie/
je to tazke radit-lebo kazdy ma ine predstavi o zivote a kazdy to vidi inak.Ty musis najlepsie vediet coho sa mozes vzdat a bez coho prezijes a coho sa vzdas a uskromnis sa.
zelam ti vela stastia

lost

kvalitna strava, to je to posledne co by som skrtal :)
neskor sa preplatite 10 nasobne na zdravi, ak sa budete stravovat nekvalitne..

ja by som si rozpisal na co minam peniaze, napisal si to bud na papier do tabuliek, alebo do excelu (ci ineho pc programu)

a potom hladal moznosti ako znizit tie vydavky bez toho aby to rapidne zmenilo situaciu.. a videl by som co kupiujem a co by som z toho vlastne ani nepotreboval..

ono je to podla mna zdradne, lebo cent sem cent tam, euro sem a euro tam a hned sa minie o dost viac, aj ked to clovek nechce :)