ako setrite?

Príspevok v téme: ako setrite?
trisa

ach jaj!potrebujem radu ohladom setrenia!ja sama totiz neusetrim ani cent!nechapem,kam nam odchadzaju peniaze,nie som typ co by sialene utracal za saty,nefajcime..mame male mimi,to ano,ale aj tak mam pocit,ze utracam vela za kvalitnu stravu a tak..mame mesacny pijem do rodiny okolo 1000euro,4mesacne babatko a najom 400euro.ma nejaka skusena mamina radu na com a ako usetrit v tak pomerne zufalej situacii?je to vobec mozne?dakujem!

lost

johannka

nebolo by lepsie predat ten dom a kupit si nieco na okraji BA, nieco mensie?

mali by ste tonu prachov a netrebalo by ich ani pocitat :)

mam otazku, kolko uterakov a mydliel mate v tej kupelni pre hoti ?

jajka001_

ked uz teda setrime, lost...staci aj stara kartonova krabica,narezem, prelepim , zalepim, vymalujem (niee, to sa mi nechce )

lost

jajka001_

ked om bol maly, tak som si hovoril ze si musim kupit sporkassu :)
lenze ked som si ju kupil, nemal som co do nej dat :D
to iste neskor s penazenkou.. proste mal som 50SK a tak mal som na vyber, ci penazenku a nic do toho, alebo riskovat ze "stratim" peniaze :)
toto sa mi fakt stalo v prime, ked som bol "piatak" na zakladnej, ze som tusim 20Sk stratil (to bolo dobre vtedy na 1 velku desiatu) a potom som si kupil penazenku, ktora mi vydrzala cca 10 rokov :D :D nakoniec sa roztrhala, NIEEE, teraz som si spomenul, tu penazenku som dostal na narodky :)

Janulik33

Ty kokso, to musi byt riadna hacienda taky dom mat.
No ale ak ostatni z vasej rodiny nesplachuju a nesetria napr. s vodou ako ty, tak potom moc neusetris.
No a tie dovolenky, uz to chapem... a nemam slov

xy:)

johannka, presne takych mamonarov nemam rada, kupe sa v lavori, div ze nie v potoku, neperie, ale na dofcu ide. a naco ti je 100 kupelni, ked ich nepouzivas? :D my mame doma jednu, ale ta frci na plne obratky :D

jajka001_

jasne. ste hrozne bohati a umyvate sa v lavori a nesplachujete zachod
:DDDDDDDD
navstevy asi casto nemavate co?

johannka

Adam Krt- ty nemozes vediet ci mi smrdi oblecenie alebo nie, lebo ma nepoznas
Informacia pre ostatnych- ked neviete setrit tak sa potom nestazujte ze nemate prachy.My chodime kazde leto na zahranicne dovolenky(tunis, turecko), lebo na ne setrime cely rok.
ja mam vlastny hajze, vlastnu kuplenu, lebo mame velky dom v Bartislave, ktory ma:
1 kupelna na prizemi(rodicia)+ (navstevyň1 kupelna na medziposchodi(sestra)
1 kupelna v rodicovskej spalni(rodicia)
1 kupelna v podkrovi-taka mini, ale je(moja)
nestahuje sa len u mna
je mi luto platit za hovadiny velke peniaze, ked si mozem kupit nove oblecenie napriklad
ale to nieje priklad aby ste to tak robili,to je iba ukazka ako sa da existovat

Janulik33

Ked pises, ze do kina ides kvoli stretku s kamoskami, tak ich pozvi k sebe a nebude ta to stat nic. No ale radsej im dopredu povedz, aby nesli na WC...
Zas na druhej strane, keby mozno videli ako sa snazis setrit, tak by im ta prislo luto a mozno by ti potom to kino platili ony :))

nan

neviem ako vela chces usetrit, ale ja som si setrila tak, ze som si kazdy den odlozila do kasicky 2€. za rok som mala 730,- a kedze som zacala od 1. maja, o rok 1. maja som mala celkom slusne prachy, ktore som otrieskala na dovolenku a opat som nemala nic... ale urcite to bolelo menej, ako by som mala tu dovolenku zaplatit na 1x napr. z vyplaty :)