ach jaj!potrebujem radu ohladom setrenia!ja sama totiz neusetrim ani cent!nechapem,kam nam odchadzaju peniaze,nie som typ co by sialene utracal za saty,nefajcime..mame male mimi,to ano,ale aj tak mam pocit,ze utracam vela za kvalitnu stravu a tak..mame mesacny pijem do rodiny okolo 1000euro,4mesacne babatko a najom 400euro.ma nejaka skusena mamina radu na com a ako usetrit v tak pomerne zufalej situacii?je to vobec mozne?dakujem!
ako setrite?
:DDDDDDD si zabila :D
:)) jajka mozno maju nejaku akciu - ten kto splachne raz do dna ide zadara :)
johannka:
to uz je dost extremne. To, ze sa Ty necitis, este neznamena, ze nesmrdis. Pradlo sa Ti spini tak, ci tak.
Na jednej strane setris, na druhej ides do kina. Tak nechod do kina, pozri si film doma a usetris :)
mozno maju nejake paťkorunové kino
johannka, myslim ze je tiez rozdiel medzi setrenim a lakomstvom.. ked sa chces stretnut s kamoskami a nejde o film, tak sa mozete stretnut aj tam, kde to nie je az take drahe. kino je poriadne mastne.. ked uz sme pri setreni.
chces povedat ze ked idete na zachod, tak si po sebe nesplachujete? to je iny humus. neverim.
Nerobim si srandu..
v cinakoch je mozno lacna kozmetika , ale v dm je lacna aj kvalitna
jajka, do kina chodim za ucelom stretnut sa s kamoskami, nejde az tak o film
rony- nemyslim si ze je to extrem, keby som smrdela tak sa samozrejme sprchujem
a uz som usetrila tak vela, ze nam vratili 200 euro za elektrinu a tiez aj za ine energie nam vratili peniaze.
tie peniaze chcem vratit do niecoho zmysluplneho
tak ked sa nepoti co by nesla...a ked sa vrati z kina napusti si lavor, splachne WC a pekny den za nou :)
ale hlavne ze chodi do kina :D
ja dufam, ze som to pochopil spravne a johannka si fakt len robi srandu, aby podciarkla do akych extremov by sa dalo zajst...ale davno som sa tak dobre z chuti nezasmial a ta zubna pasta ma dorazila :D
no prosim, takze lost pri vsetkej skromnosti skoro 4eura na den, jajka cca 6 eur, excell ma za tu sumu ranajky...prave suma okolo tych 5 eur na den sa mi zda pomerne normalna nato, aby si clovek zabezpecil pestru stravu z ktorej moze nasledne cerpat energiu