ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
normalne ma strasite tou HAK lebo aj ja rozmyslam o vysadeni
veru,ani nehovor o tej magickej hranici...aj ja som ju dosiahla.A kolko mas teda kil/vysku??
no aspon ma to dalsie kilecko nastartovalo a uz mam permanentku na plavaren :) chcelo to dosiahnut nejaku magicku hranicu :D uz fakt so sebou musim zacat nieco robit
nie rew,to nie je vyhovorka.Ja som tiez sprvoti nechapala,kedze som sa nezacala v tej dobe prezierat a kila predsa pribudali.Tak som si zacala davat pozor na to,co zjem a kila napriek tomu len pribudali.No a potom som sa k tomu nejako dostala,ze to vsetko ma na svedomi vysadenie HAK...
hmm.. tak ja som najskor myslela ze si len hladam vyhovorku, ale tie mam pocit ze odkedy som koncom minuleho roka vysadila HAK zacala som priberat.. pritom v poslednej dobe si davam viac pozor na to co jem a minule mi vaha ukazala zas o kilo viac.. :-/ ked som ju zacala brat nepribrala som, naopak, islo nieco dole(tiez som to vtedy nepripisovala HAK).. aspon ze toto je jediny problem ktory sa po vysadeny objavil..
ved prave,aj ja som si myslela,ze priberiem,ked zacnem brat,ale nepribrala som ani deko.Hm,ale nikto ma neupozornil,ze sa to moze stat aj pri vysadeni...Kazdy rok kilo?To sa na prvy pohlad nezda vela,ale ako roky pribudaju,tak aj tie kilecka pribudaju...tak,tak ved my uz s tym nieco urobime a pojde to vsetko pekne dole
no to je dost rychly skok za necely rok 10 kg
a to som si myslela ze sa pribera ked si das HAK a nie ked ju vysadis
ja som mala zas ten problem, ze co rok to kilo a to vazne a to od svojich 18 rokov som pribrala na vyse 67 a teraz som schudla na 65,5
ach jaj baby,ked ja zboznujem v podstate kazde jedlo,nemam len jedno oblubene...Ale tak,kam by som sa az takymto stylom dopracovala?!!Ved uz tych 76kg bolo viac nez dost.Tolko som este nikdy v zivote nevazila a to som este ani nerodila...Hm,ale poslednych 10kg som pribrala za necely rok,ako som vysadila HAK...a prednedavnom mi zistili aj znizenu cinnost stitnej zlazy.Takze mala som na vyber:bud sa budem vyhovarat na stitnu zlazu,budem dalej papkat ako do teraz a priberat alebo s tym nieco urobim...Ale som si vedoma,ze vdaka tej stitnej zlaze mam spomaleny metabolizmus,takze budem aj pomalsie chudnut.A prave preto som sa nerozhodla pre ziadnu dalsiu dietu,ale pre racionalnu stravu a zvysit pohyb...
no ja dokazem vsetkemu odolat, ale comu nedokazem odolat su solene, prazene arasidy, no ja sedim pri tom kym to nezjem, no strach, a tak si to radcej nekupujem, ziadne cipsy a ine slane veci
gogo_inka> neprovokuj :P dnes sa mi celkom dari sa ovladat a ty do toho spomenies arasidove chrumky :P vrrrr.. :D