Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

veronn

neboj sa,ani ja to nie vzdy takto prisne dodrzim.Dnes sa mi to nahodou podarilo :) Tak dufam,ze ma uz dnes ziadne hriesne chutky neprepadnu...Kedze moj väcny problem aj pri dietach bol,ze cely den som sa pekne drzala podla planu a vecer okolo 16-17hod ma to prepadlo a pchala som do seba,co mi prislo pod ruku...Ale pri tejto delenej si doprajem vsetko,len sa snazim zadelit si ze kedy a co zjem.Ale napriklad vcera som si dala 500ml nanuku a to teda vazne nebolo malo.Ale co uz,zabijem sa :))

angela85

a nechci vediet moj jedalnicek
dnes som dost zhresila
R: kolac, kava s mliekom
O: cestoviny s kuracim maskom a syrovou omackou
V: kolac,
medzi tym 1,5 l vody a dve salky zeleneho caju

a neskorsiu veceru si davam taky cerealny napoj, aby na mna neprisli chute v noci

angela85

ja neviem s tou rychlou chvodzou, ale aj ja chodievam po asfalte behavat, lebo ked som chodila behavat po travnatej ploche som mala nestabilne clenky a boleli ma omnoho viac ako ked som behala po asfalte

veronn

a co jedavate vy baby?Z coho pozostava vas jedalnicek?? Ja som dnes mala:
R:biely jogurt
D:tvaroh,zelenina
O:Kuracie prso na olivovom oleji,salat
O:Acidko,zelenina
V:vajco,sunka,zelenina
+ 2 kavy bez cukru,zihlavovy caj,1tablicka 85%cokolady

veronn

som v centre Viedne,ale videla som,ze tu behavaju riadne po uliciach.No,ale beton ci asfalt,asi neni dvakrat dobry na klby a kolena,kedze mam s nimi troska problem??Zato som hovorila,ze na zaciatok by som asi najskor zvolila pozvolne tempo,nech to nahodou nepresvihnem a zvolim asi len rachlu chodzu.Ci myslis,ze to nema zmysel??

veronn

ano,par kremov som vyskusala aj ja...Ale ako vravim,doslo mi,ze ziadne tabletky,ziadne diety a kremy mi nepomozu,kym uplne nezmenim svoj sposob stravovania a myslenia...Tak dufam,ze som na dobrej ceste a ze mi to pozitivne myslenie vydrzi