ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
no s tou celulitidou neviem aj ja mam na zadku a pod zadkom na stehnach, ale co sa zabijem, kremy nepomahaju, nekupuj to
no ja robim v jednom nakupnom centre, kratky a dlhy tyzden, tak behavam cez volno zakazdym a casto bicyklujem, alebo som s detmi, ja som cely den v pohybe, ja lezim v posteli len vecer ked idem citat knihu alebo kukat telku a v robote stojim paradnych 12 hodin. takze behavam bud 2x do tyzdna alebo 5x
inak velke brucho aspon u mna mali za nasledok sladkost, v januari som uplne vynechala sladkosti a vsetko sladene, no aj jogurty ci malinovky, no vsetko, a mala som paradne travenie, ziadne nafukovanie a ploche brucho
angela a ako casto behavas tych 40-60minut tyzdenne??Robis aj nejaky iny sport okrem behu??Myslite,ze ked schudnem a budem sportovat,tak tym zmizne aj celulitida,alebo ta ostane,len sa mozno zlepsi jej stav.Ja mam taku,ze ju vidno uz aj pri stati :((
tusim si aj ja dam nejake ciele, bude to lepsie,
no takze do maja aspon na 64,5 kg, 64 sa mi uz par rokov neukazala na vahe, to bude pre mna paradny pocit a do juna na 63 a do konca septembra na 60 :-D no to uz netreba prehanat
a ziadne maskrty, a tie moje kolaciky,
mame ich doma, nepouzivane, ale mne sa moc nechce sa na tom ucit, a na to potrebujes viac najazdit ako ja nabehat
ja chcem do maja 54 a do juna-jula na 50
a mate skusenosti s kolieskovymi korculami ?
mas pravdu angela a necham si poradit.Najskor musim zhodit nejake tie kilecka,zaradit aspon rychlu chodzu na zaciatok (kedze behat by som asi hned nevladala) a potom vo fitku len doladit krivky.Juj keby som uz bola na tom doladovani :)))
ja som si ciele rozdelila na viacero mensich cielov.Moja prvy ciel je dostat sa na 70kg,2.ciel=65kg (to by som chcela mat do leta),3.ciel=60kg a konecny ciel je mat 55kg a aj si ich udrzat.Kedysi som mala problemovie partie len stehna,boky a zadok,ale ako som teraz pribrala,tak sa k tomu pridalo aj brucho :(( Takze ja potrebujem schudnut celkovo zo vsadial,teda okrem prs.Ale ako sa poznam,tak najprv budem chudnut odtial...
ja sladkosti az tak nemusim, jedine co zboznujem su proste tie fajnovucke tvarohove velke okruhle kolaciky s dzemom a este nanuky a zmrzlina
ja mam skusenosti s behom, vobec mi nezhrubli lytka,ja behavam pomaly 40-60 minut, alebo ked nevladzem tak kombinujem beh potom trochu rychla chodaza