Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

angela85

inak no ja budem mat v maji 26, ale ja som nikdy nejak extra nedietovala, tak neviem ako chudnem ci rychlo alebo pomaly, ani sa moc nevazim, ale citim na veciach ze po tyzdni co fakt na to dbam tak su mi gate volnejsie, aj do bokov sa mi menej zaryvaju
lulu, ved preto som s tymi orieskami a ovocim skoncila, teraz si to davam len do vlociek na ranajky, to ma na rano najlepsie zasyti
a inak normalne ze aj ja praktizujem to acidko ako taku neskorsiu veceru a fakt ma to zasyti

veronn

lulu ja mam 32rokov a veru,ako vravis,cim sme starsie,tym to ide akosi tazsie dole.Kedysi som tiez nemala problem hocikedy dat dole 5kg,ale teraz som uz vdacna za kazde jedno kilecko...AKo vam je fajn,ze sa idete troska von prebehnut.Ja tu od deda(ktoreho opatrujem) az tak moc ist nemozem.Hmmm angela a o tej chate uz ani nehovoriac.Urcite prides o nejake to kilo lahsia domov...

angela85

ja som akurat zjedla tie prsia s ryzou a s domcimi redkovkami, parada, uz nasa zelenina, aj salat uz mame
mne na tie sladkosti pomahaju caje
kurnik vonku krasne a ja tu zavreta az do vecere ale potom hned z roboty idem na nasu chatu a ostanem tam do utorka si skusim aj do kopca zabehat. a moje oblubene tury
ja sa do cvicenia neviem moc donutit a po brusakoch ma boli cele telo, puka mi pri tom v klboch, boli chrbat aj krk, ale ja nemusim aj tak chudnut z brucha, ja skor tie stehna, zadok a boky, tak na to mi hadam staci ten beh
davam si aj svoj oblubeny zeleny caj

Lulu2011

veron - kolko mas rokov?lebo ked som chudla prvý krat z 59 kg na 50 islo to hrozne rýchlo za 2 týždne 9 kg dole, to som musela kvoli modelingu, no lenze teraz uz mam 28 rokov a lezie to pomalicky, iny metabolizmus po porode, pred dvomi rokmi som schudla za 3 mesiace, takze do juna by to mohlo byt :D

k tomu cviceniu - tie cviky som presla za cca 15 minut, takze dokopy denne 30 minut vela nebolo a postava sa krasne davala dokopy

baby ja som stara dietárka, poznam ohladom diet snad vsetko a oriesky su hrozne kaloricke :( a susene ovocie je kalorickejsie ako cokolada, samí cukor :(, dam jeden tip na vecerny hlad, acidko- su to ciste bielkoviny, zasyti a clovek od toho nepriberie

no uz utekam, potom vecer sem este mrknem :)

veronn

az 2x denne si cvicila??Neni to moc??A len cvicenim si vtedy schudla alebo si zmenila aj stravovanie??A za aku dobu si badala nejake viditelnejsie vysledky??
Ano,aj ja sa snazim sladkosti nahradit orieskami ci hrozienkami,ale mam napodobny problem angela,udrzat sa na uzde a nezjest cely balicek...Momentalne si dam 1x denne ten kusocek 85%cokolady a aj na moje pocudovanie,zatial sa dokazem ovladat,nezjest ju naraz celu.Tak som zvedava,ze dokedy mi to vydrzi...Prave mam za sebou hodinovu rychlejsiu chodzu,ale vam poviem,je riadne horuco vonku.Teraz si varim bezvajecne spagety s paradajkovou omackou,tak to bude moj dnesny obed

angela85

no ja som skusila slakosti nahradit orieskami ci susenym ovocim, ale to nebol dobry napad lebo zakazdym som hned zjedla 100-200 g sacik
radcej si dam zeleny caj ci ovocie

Lulu2011

veron - ja som krasne schudla len cvicenim doma, 50 brusakov 2 x denne a cvicila som podla knihy problemove partie, specialne cviky, hned som to na dalsi den citila na svaloch, behat zial tiez velmi nemozem, mala som minulý rok uraz nohy a stale ma dost boli palec na nohe :( a lekari mi nevedia pomoct :P na nervy to je, ale cvicenie doma to by slo, len sa k tomu dokopat

inak momentalne sa najviac desím abstakov z nedostatku sladkeho, kedze som nenromalne zavisla na horalkach, milach a pod. viem, ze prve 3 dni to budu muky

angela85

no ja mozem len tak asi pol hodinu ci hodinu pre behom, lebo ked sa najem tesne pred tym alebo moc, tak mi je tazko