ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
Chudnime10 ja mam skoro taku istu vysku ako ty (173) a bola by som štastna keby som mala vahu 63 kg, ja sa dokonca citim aj teraz dobre, po zime som mala 67,5 a teraz mam 65,5
moju vahu robia hlavne prsia a zadok, zadok moze odist ale prsia nech ostanu, na tie som hrda :-D
aj mne sa darii len skoda ze vo fitku maju teraz zatvorene.. buduci tyzden tam uz aj nabehnem a a dam si poriadne do tela a uz sa na to tesiiim .. do konca aprila chcem mat tak 59..
neboj sa,aj u mna sa tie obdobia striedaju a raz sa mi to dari dodrziavat lepsie a inokedy zjem vsetko,co mi pod ruky pride.Teraz sa mi ale celkom dari,tychto par poslednych dni...
veronnmne tych 5-6 kil zhodit pride strasne tazke priznám sa ti .. A niekedy sa fakt pekne ovladam a niekdy to totaaaalne flakam,ako napr.teraz...
ja som zacinala so 76kg a mojim tajnym snom je mat 55kg...ale keby sa to pohybobalo okolo 60,tak aj tak som nadmieru spokojna...
ja mam 172/60 a chcem dat dole este pat kil . Chodim cvicit dva krat do tyzdna po 90 min ,ale teraz mam take zvlastne dni ... Vela jedla okolo mna mi nerobí dobre. Ani na moju disciplinu. Ale tak verím ze to dááám:)) Vy kolko ktorá chcete zhodit??,
no,tak sa teda pokusim niekedy zaradit ten ocistny den do jedalnicka...Ja som zacala chudnut od 18.3.,takze uz su pomalicky aj prve vysledky viditelne :)
veron ocistny den by nemal uskodit, ak vydrzis :) joj teraz som dostala chut na melon a aku :)
ja sa budem vazit o 2 týždne, skor to nema zmysel, vsak som len dnes zacala :D
tak,dnesny den viac-menej bez prehreskov za nami...:-)
no ja to absolvujem raz za dva tyzdne, raz cez spln a druhy krat cez nov
no ja neviem, je to tyzden, tak by mohlo ist aspon kilo dole, tak tipujem minimalne 65 ale mohlo by byt aj tych 64,5, ale na to som si povedala ze mam cely maj, ale zas si myslim, ze za dva tyzdne kilo dole neni az tak moc, no ale budem spokojna aj ked to bude len pod 65