ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
veronn:ako keby si o mne hovorilaa..ale tiez sa chccem zmenit...ale celkom ma bavi zumba plavanie a beh..takze toto asi budem angazovat..ale ja rada jem zdravo len neviem velkosti porcie...a potomm sa bojim ci niecoho nebude vela aelbo malo...mala by som si kupit vahu na potreviny ale momentalne nemam tolko penazi tak musim setrit :D
hanka...aj ja som vyskusala hadam vsetky diety sveta,ale nestoja za nic.A ak,tak len kratkodobo...A ja uz chcem trvaly efekt,takze tiez som sa rozhodla skor pre to racionalnejsie stravovanie a pohyb...Ale mam co robit,kedze som velky jedak a jedlo priam zboznujem a na druhej strane som straaaasne leniva...Takze menim svoj zivotny styl od zakladov
veronn...dietami urcite nie skor racionalnym stravovanim:) s dietami ani ja nemam bohuzial dobre skusenosti..a aj tak vedu k jojo efektu...takze pohyb a spravne papanie...aspon to skusim..:))
angela uzi si tu chatu aj za nas,papa
no ada to je dost velky plan, ja len tak poskromne
no ja uz idem relaxovat na chatu, mozno sem zavytam az v utorok, mozno skor, ale vazim sa az v piatok, tak drzte palce
PAPA
ahoj ada,aj ja ti drzim palce,mas dobru motivaciu :)) Ale ked potrebujes az tak vela schudnut do takeho terminu,tak ti asi nestaci len racionalnejsie jest,ale asi drzis aj nejaku dietu...ci sa mylim??
kočky, ahojte, ja som začala chudnúť od 18.4. moja výška je 166 cm a váha bola 77,1 kg a už 2,5 kg mám dole. je to len voda a vnútro čriev a teraz už pôjdu tuky. do konca augusta potrebujem a musím zhodiť na váhu 60 kg,lebo mám stávku,budem za trest kamoške kopať zahradu. a to sa mi určite nebude chcieť,tak nech kope ona mne.držte sa a budem si vás tu čítať ako pokračujete.pekné sviatky.
no hanka,myslim ze mozne to je,ale diety ti moc neodporucam...a to myslim uprimne a z vlastnej(nie moc dobrej) skusenosti...
angela ved aj ja som mavala o dooost viac.. a niekedy som sama na seba nahnevana ze naco to kazim zbytocne zlou stravou . Ale tak nepomozem si ...
baby idem do toho s vami!!! v poslednom case straaasne vela jem...a chcem s tym nieco spravit bo uz sa na seba nemozem pozerat!! :/...no teraz mam okolo 167 a 60 kg..ale chcem to dat na 53...cize moj ciel dat do 4.juna...myslite ze je to mozne??...