Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

veronn

dobre,aj sa teda odmeriam.A na kolko to vidis ten piatok??Ja by som uz konecne rada dosiahla svoj prvy ciel,teda tych 70kg,no ale neviem,neviem...

angela85

ozaj a skus si pomerat aj miery ze obvod stehien, cez boky a v pase, podla toho budes najlepsie vediet ako sa ti dari
ja to tak robim

angela85

aj ja az v piatok. lebo teraz hned z roboty idem na chatu, pridem utorok, potom streda a stvrtok robota a v piatok mam volno, takze aj ja az v piatok

angela85

aj ja az v piatok. lebo teraz hned z roboty idem na chatu, pridem utorok, potom streda a stvrtok robota a v piatok mam volno, takze aj ja az v piatok

veronn

hehe si ma riadne vyprovokovala s tym,ze by som sa mala viacej snazit a hned som si dala polhodinu intenzivneho cvicenia,len tak zo mna lialo :)) No ja sa planujem vazit az buduci tyzden piatok,kedze az vtedy budem doma.Vydrzis do vtedy??Ci len tak informacne sa odvazis aj teraz pred odchodom na chatu??

veronn

ano,ja viem,mala by som sa viacej snazit a hlavne mat vydrz a tento krat to uz nevzdat...Prave pijem zihlavovy caj a dala som si 10kuskov lieskovcov(samozrejme neprazenych a nesolenych)

angela85

ale stale to neni take zle veron, len si musis najst svoj vlastny sposob a mozno viac snazit. ale ani ja nemam deti ale zadok nenormalny, uz ma to stve

veronn

juj asi som tu najstarsia :)) a jedina,co nema deti a predsa ma najvacsiu nadvahu...No nic to,za chvilu uz dufam aj aj budem mat pod 70kg...Takze acidko vravite si mam dat,ked ma prepadne vecer hlad?ok,vyskusam