ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
a co hovorite na jeden den v tyzdni cisto len ovocie a zeleninu jest??Prospeje ci uskodi??
dobre,aj sa teda odmeriam.A na kolko to vidis ten piatok??Ja by som uz konecne rada dosiahla svoj prvy ciel,teda tych 70kg,no ale neviem,neviem...
ozaj a skus si pomerat aj miery ze obvod stehien, cez boky a v pase, podla toho budes najlepsie vediet ako sa ti dari
ja to tak robim
aj ja az v piatok. lebo teraz hned z roboty idem na chatu, pridem utorok, potom streda a stvrtok robota a v piatok mam volno, takze aj ja az v piatok
aj ja az v piatok. lebo teraz hned z roboty idem na chatu, pridem utorok, potom streda a stvrtok robota a v piatok mam volno, takze aj ja az v piatok
hehe si ma riadne vyprovokovala s tym,ze by som sa mala viacej snazit a hned som si dala polhodinu intenzivneho cvicenia,len tak zo mna lialo :)) No ja sa planujem vazit az buduci tyzden piatok,kedze az vtedy budem doma.Vydrzis do vtedy??Ci len tak informacne sa odvazis aj teraz pred odchodom na chatu??
a kedy sa vážis? ja sa tiez vtedy odvazim
ano,ja viem,mala by som sa viacej snazit a hlavne mat vydrz a tento krat to uz nevzdat...Prave pijem zihlavovy caj a dala som si 10kuskov lieskovcov(samozrejme neprazenych a nesolenych)
ale stale to neni take zle veron, len si musis najst svoj vlastny sposob a mozno viac snazit. ale ani ja nemam deti ale zadok nenormalny, uz ma to stve
juj asi som tu najstarsia :)) a jedina,co nema deti a predsa ma najvacsiu nadvahu...No nic to,za chvilu uz dufam aj aj budem mat pod 70kg...Takze acidko vravite si mam dat,ked ma prepadne vecer hlad?ok,vyskusam