Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

hanka131

vazneee? :D:D..konecne nejaka nitrancankaa :D..a neni kilo za tyzden ryhhlo baby?? viete je dolezite schudnut ale este dolezitejsie udrzat :))..a inak ako papate? dajte nejake jedalnicky inspirujte ma :D:D:D a aj cvicite ? ako casto?? :D

veronn

dobry vecer kocky,nejak to tu haprovalo a neslo sa mi od vcera prihlasit...Tak,ako sa vam darilo cez sviatky??No,ja som zjedla toho trosku viacej,ako som mala v plane a aj sladkeho som si trocha dopriala,ale tak svet sa hadam nezruti a ideme dalej...Od zajtra budem pokracovat dalej v mojom snazeni a hadam po troche jedla na viac sa nevzdam!Moj ciel je mat maximalne 60kg a ten ciel skor,ci neskor dosiahnem!Takze baby,ideme dalej,ze?!!Takze CAREY,hore hlavu,my to zvladneme.ADA myslim,ze to je celkom dobry a hlavne dost realny plan,po kilecku za tyzden chudnut.
Inak HANKA,aj ja byvam v Nitre.Moj drahy je z Nitry,takze vyse roka som uz aj ja Nitrancanka :)

carey

elena1234, :) pekne gratulujem k ubytku, ja som nemozna schudnut aj 5kg, neviem ako si to mam v hlave nastavit a povedat si ze nemam tolko jest. Som si myslela ze cez sviatky vyydrzim, lebo tyzdne pred tym t obolo v pohode a zasa som to pokazila nezdravymi jedlami :(( som nestastna

elena1234

Baby citam vasu stranku v rychlosti,,,
Ja mam 61 kg 164 cm,,pred rokom som vazila 76,,,
Nieje tazke schudnut ale udrzat si to,,,po schudnuti,,je dolezite neprestat sportovat a pravidelne jest zdrave jedla,,casto a malo,,,A mozte aj zhresit sladkym ale len obcas,,
Chudnutie sa zacina v hlave,a ak naozaj chcete vsetko sa da...
Tie veci si osvojite a budete ich robit uz navzdy,,
Ja som sa 23 rokov stravovala stylom sladke,,vyprazane,,atd,,
Ja som za 12 mesiacov zjedla asi jeden krat vysmazeny rezen ,aj to na niejakej oslave,,,pravdu povediac ani mi to nechutilo,,,
ale zase naopak,,,sladkemm juuuj to mozem,, na kila ale musim si davat veljky pozor,..
tak drzte sa a nech mate tu vysnivanu vahu
ja este 6 kilov,, a bude vysnivana

vierka86

ahojte, trosku sa vam sem vtrepem ale hladam kocku, najlepsie z trencina, ale nieje to podmienka, ktora sa so mnou dostane do formy zdravym zivotnym stylom, ziadna dieta!!! mozeme si vymienat skusenosti pripadne radit, podporovat sa,osobneho trenara na poradenstvo treningov a jedalnicka mam. pomoze urcite s jedalnickom a treningom na tvoju postavu aj tebe, pokial vo svojom okoli nikoho nemas

ada 68

ak týždenne dám dole 1kg,tak môj plán sa zrealizuje,musím byť na seba prísna,čo od toho 18.4. aj som.tak mi držte palce.do konca augusta je 16 týždnov,tak by som to mohla stihnúť tých 15kg a ešte týžden mám k dobru teraz v apríli.

ada 68

veronn - ráno sa telo prečisťuje,tak len ovocie a veľa vody na odplavenie škodlivín z tela, obed snažím sa delenú stravu a po 4 hodinách večera.cvičiť sa mi moc nechce,ale stále sa niekto nájde,čo ma niekam vytiahne.
už som raz chudla herbalifom, išlo to ako po masle,len moja penaženka by to teraz nezvládla.vtedy som za 3 mesiace dala dole 15kg,ale nakoľko celý den nie som hladná,len večer,tak som sa dostala s váhou naspať, nie je to jojo efekt,ale moja blbosť.som si toho vedomá.
teraz som začala inak - tak snád už som zmúdrela a svoju váhu,ktorú chcem si budem držať.
pekný večer prajem všetkým,pa