Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

angela85

no ani nevrav
ale zvysok dna prebieha v pohode, na obed kuracie prsia s ryzou na olovrant mam acidko, na veceru prsia so zeleninou a na neskoru veceru mam znovu acidko
a k tomu kopec redky a salatiku a mladej cibulky, sa vyzivam v nasej prvej zeleninke
a rozmyslam, ze zacnem chodit na take kratsie behanie rano pred robotou, skusim zajtra

veronn

haha angela,ako vidim,tak ty sa tych kolacikov vazne nevies vzdat :)) Ja si ich pre istotu nekupujem a teraz ani nepeciem,lebo by som bola schopna zjest aj cely plech :)

angela85

no to neviem aka znacka, ja mam pumy, perfektne lahucke a pohodlne
boze, zas som mala na ranajky chutny kolacik s kavickou, ale to je dnes posledny prehresok, dnes mam zase zdravu stravu

chudnem10

zdravím baby...moja aktualna vaha 60,8... a chcem tak cca 55.Tak este mám co robit. RAnajky sice nic moc, ale idem dnes 90 min. poriadne makat v fitku tak sa aj tesím. Dufam ze tak do konca maja dam dole dalsie tri kila. :-)

veronn

Dobre ranko kocky.A kdeze ste stratene,hadam ste to po Velkej noci nevzdali??Ja prave ranajkujem,tak som si dala ovsene vlocky v sojovom mliecku a zihlavovy caj...Ozaj angela,aj si si zabehala do kopcov,ked si bola na chate,tak ako si planovala??Ja akurat rozmyslam,ze ked pridem domov z rakuska,ze by som si isla kupit nejake bezecke tenisky.Rozmyslala som nad znackou asics.Nevies mi poradit??

ada 68

ahojte kočenky - likvidátorky tak poctivo zbieraných kíl,ktoré teraz musíme zničiť.
ja tiež chudnem,začala som 18.4.-riadne som sa nasrala sama na seba a teraz už ma nič nezastaví,aby som došla do svojho cieľa a túžobne čakám,kedy sa moja ručička na váhe objaví na čísle 60. teraz mám 74kg. 14-nie je veľké číslo ale na chudnutie je to viac než dosť,tak mám čo robiť. a to musím do konca augusta-lebo mám s kamoškou stávku,budem kopať jej zahradu.
na face máme skupinu-kde sú kočky zo zdravia.sk a tam si viac komunikujeme a podporujeme,kto má záujem , tak sa pridajte tam
nájdete ma Adriana Petreková-Biely Kostol
tá skupina je utajená a môže v nej komunikovať len tá osôbka,ktorá je tam nami zaregistrovaná.
prajem vám veľa pevných nervov a síl na odbúranie tukových vankúšikov, pa

veronn

no angela,aj mne robilo problem skor to sladke,nejak som sa ho nevedela nabazit,ale dnes som na koniec vydrzala a nedala som si nic "zakazane"...Takze si sa odvazila??Ale to nevadi a hlavne ked tam bolo take sympaticke cislo :)) Aj ja uz chcem mat tolko...

angela85

no uz som tu aj ja a paradne zrekreovana.
cez velku noc to boli same prehresky, ale pohyb mi nechybal, tak som aj nieco vydala zo seba aj dnes som si bola na pol hodinku zabehat, ale s tym jedlom je to dnes horsie, este stale je to viac sladkeho, ale zajtra idem do roboty a tam si to viem ustrazit a hlavne som prec od toho sladkeho
inak aj ja som od nitry.
veronn porusila som slub, ale bola som zvedava, ze ako to po tych troch dnoch hodovania bude s mojou vahou, tak je to presne tych 65 tak mozno do piatka to bude aj tych 64

veronn

no,ja dneska akosi nestiham,takze az teraz som obedovala.Dnes mam zivocisny den,takze som mala kuracie prso so zeleninkou.Mnam,aj som si pochutila.Hmmm ale akosi ma to taha teraz za sladkym...zeby som si nieco male zobla??

veronn

Neviem hanka,podla mna za tyzden schudnut 0,5-1kg je v poriadku a bola by som rada,keby to tak aj u mna fungovalo,ale nefunguje a u mna to ide pomalsie.Ked si vezmes,co su vsetky tie ostatne diety,ktore slubuju ubytok 3kg za tyzden,tak tie "uz" vazne neuznavam a tie podla mna nemaju zmysel z dlhodobejsieho hladiska.Vsak,myslim,ze nejedna z nas ich ma odskusane...Co sa tyka jedalnicka,tak ja sa snazim robit delenu stravu.No a s pohybom je to uz horsie,ale pomalicky uz aj ten pribuda.Chcem zacat behavat a obcas zbehnut do posilovne ci plavarne...