ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
fuhaaa vidim ze su tu vazne vysoke ciele :)) gocia a aku mas vysku vahu,vek?:)
a ja nechcem ziadnu patku na vahe :))
no baby ja chcem mat do konca maja 57..tak som strasne zvedavaaa.. ja uz zas nechcem ziadnu sestku na vahe
fuha,takze si znizila ciel na 60kg.Nooo to aby som sa aj ja viacej snazila :))Ja chcem mat na konci maja konecne pod 70kg.Je mi jedno ci to bude 69,9kg,len nech tam uz nie je ziadna sedmicka...
veron ale ved svedske stoli su super, si tam mozes nabrat kopec samych zdravych a nie moc kalorickych veci
ja zas buduci utorok zase planujem ocistny den, tak dufam, ze to zvladnem
no ja si myslim ze by som mohla mat v piatok tych 64 a uz som sa rozhodla, ze do leta nie 63 ale 60 kg, no uvidim co budem z mojich cielov :-D
jaj baby ja to vidim tak,ze ked sa piatok budem vazit,tak sa asi ziadna velka slava konat nebude.No,pred dvoma tyzdnami ked som sa vazila som mala 73kg,tak dufam,ze budem mat max.72kil,ale neviem neviem,akosi mi chuti teraz vsetko...A 2 dalsie vikendy budu tiez tazke.Cez vikend budeme s priatelom u mojho ocina a dalsi vikend nas caka welness vikend...no a nedopraj si,ked sa svedske stoly prehybaju od vsemoznych dobrot...
no rano chcem vyskusat, len ked pojdem do roboty, lebo to som tu az do deviatej vecer takze vecer sa mi neda behat,
no uvidim ci budem nalacno, ale asi skor nalacno a pobehnem menej, lebo mne je zas dost tazko, ked jem tesne pred tym, ale bojim sa ze sa mi tazko dychat taky chladnejsi vzduch, no ved uvidim, ja len proste chcem minimalne 3x do tyzdna behat, a nie vzdy mi to vychadza
angela a to budes teraz uz len rano behavat,ci aj rano aj vecer??A budes pred tym ranjkovat??Lebo zevraj by sa malo pred behom nieco zjest a nie na lacno ist...No ja som si dnes dala hovadzi gulas,ale len maly tanierik no a teraz vecer si dam spenat s ryzou.Jaj ako ti je dobre,ked mas vlastnu zeleninku,aj my sme mali kedysi,kym este starka zila a to sa nedalo porovnat ta zelenina a ta z obchodu...
no mna do toho nikto nutit nemusel, ja to mam proste rada, tak ale viem si zivot predstavit aj bez toho, len horsie to je o tom ked to mate pred ocami
vcera mi mama normalne na drzovku doniesla tanier so zakuskami rovno k posteli, ale hned som ich isla vratit do kuchyne, ach strach
tak ja som bola do jedenia kolacov a kadecoho ineho doslova donutena :) fakt som v tom nevinne :) ale ako inak donutite svojich rodicov aby tocili o niecom inom nez o tom ze si mate dat zakusok a rezen a.... ako tym ze si pojdete dat..? :D ale odvcera uz zas sekam dobrotu :)