ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
veronn, ver svojmu pocitu, ten ta neklame, vaha je blbost a nikdy ti nepovie, co skutocne sa v tvojom tele odohrava. ver, ze si sa za ten cas, odkedy si sa posledny raz vazila, posunula zase o kus dalej. a pekne to tak vydrz aj dalej, vysledky budu postupne vyraznejsie :) a vaha je snad to posledne, co tvoju snahu zhodnoti objektivne
kalikali,caro je ok,ak si do neho nedáš cukor a salko...mliečko možeš,nutričná hodnota je na obale okolo 1600kj neviem presne ,ale na 100 gramov,to je jasné,že toěko si tam nedáš.je zdraviu prospešný je to pažená čakanka,teda neovbsahuje kofeín.ja som však za kávu,dá sa miešat aj pol na pol s neskou.
ahojte...tak ako som vravela a tusila,dnes sa ziadna slava pri vazeni nediala.Sice ja mam pocit,ze som daco schudla,ale vaha ukazuje nieco ine.Dokonca som mala od posledneho vazenia o 0,5kg viac,to znamena,ze rano som mala 73,5kg :(( Som troska sklamana,ale nevzdavam sa.Ja tie kila porazim!Viem,ze to chce trpezlivost,sebakontrolu a este viac snazenia sa...takze pohyb,pohyb a este raz pohyb!!!A najblizsie sa vazim az na konci maja,nech ma to nedemotivuje...
Ahojte prosím Vás má tu niekto skúsenosti s Nestlé Caro? Je to nápoj vhodný pri chudnutí? Akú má energetickú hodnotu??
no drzim ti palce veron, aj ja sa idem zajtra rano vazit a cez vikend vecer budem behat
no ale som zvedava ci mi klesla vaha pod tych 65
baby vcera rano som mala 60,9 dnes 60,3... dnes rozmyslam ze pojdem cvicit mam na to stranu chut sa poriadne vyblaznit vo fitku :)) bola som v utorok , stredu a asi pojdem aj dnes... tesim sa ze po velkej noci som este aj schudla dake to kilecko. Lebo ine roky to bolo vzdy naopak ..
angela,mas pravdu.Pojdem na to pekne pomalicky a postupne...A ta 6-ka by ani mne nevadila :) A necudujem sa ti,ze si nebola rano behat,cez den je uz teplo,ale rano je este zato dost sviezo...Ja prave balim veci a idem z rakuska domov.Dnes sa tu uz asi nezastavim,ale zajtra rano nahlasim svoju vahu :)) Dufam,ze som za dva tyzdne aspon to kilecko dala dole a bude to aspon 72.Tak mi drzte palce prosim...
a mne ta 6 nevadi na vahe :-D
verron len neprehanaj s tvojimi cielmi, nebude to zdrave a potom si budes nadavat ked v navaloch hladu vybrakujes celu chladnicku
ja som to s tym behom nesplnila, bola som sice uz aj na to rano odhodlana ale nakoniec som sa bala aby som sa moc nenadychala takeho sviezeho vzduchu
no na ranajky som mala grahamovu zemlu s natierokou na tom pazitka a kopec redky
kde sa to ja hrabem :)) hmmm asi sa zamyslim nad svojim cielom :))