Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

jankaaaaaaaaa

a 10brusakov? to akokeby si nerobila vobec nic. je to uplne zbytocne. navyse brusakmi vobec neschudnes , spevnia sa ti len svaly, ktore vobec nebude vidiet pod tukom. ale nato aby si spevnila svaly na bruchu by si musela robit aspon 200brusakov minimalne pol roka.. a pol kila za dva dni??? to pol kilo bola asi stolica alebo moc ..

jankaaaaaaaaa

obmedzila si sladkosti? ved v musli tycinkach v bebe keksoch v bananoch je cisty cukor! a este vepro knedlo zelo??? pri chudnucej diete??? a ospravedlnujes to tym ze si das mensiu porciu?? uplne nespravne a cele zle.

Sisi135

muhehe: fakt super jedálniček! super na jojo efekt a neskoršie priberanie. A tie bebe sú najlepšie čistý cukor.... večera pred osemnástou nejaké jabĺčko (čistý cukor) len tak ďalej, takto sa k o moc lepšej postave nedopracuješ

ada 68

muhehe-držím ti palce,prvé kilá,ktoré ukážu úbytok,tak to je len voda z tela,až potom ide tuk, skús si pozrieť forum 90-dnova rozl.dieta a pridaj sa k nám na face,lebo vidím,že si rozhodnutá bojovať.pa a pekný večer
ak má niekto záujem,tak sa pridajte

Muhehe

Aj ja "držím diétu". Mám 176cm a 62kg,ale chcela by som mať lepšiu postavu a tak zo 55kg. Začala som predvčerom s tým,že na raňajky si nedávam pečivo,ale len nejaký ten biely jogurt a BEBE dobré ráno do jogurtu. Na desiatu si dávam banán,alebo jabĺčko,či rožok so syrom. Na obed som si dala rizoto,včera som mala ryby a dnes sa chystám mať vepřo-knedlo-zelo ,ale len málo mäsa a menšiu porciu. Na olovrant si zväčša dávam bielu actíviu s bebe dobré ráno a na večeru,ktorá je pred 18. hodinou si dávam napr. tvarohový koláčik,banánik,jabĺčko,alebo musli keksík. Obmedzila som sladkosti,doprajem si len horkú čokoládu alebo to musli či mliečny koláčik. Cez deň pijem veľa vody,aj keď sa mi zväčša nechce,prinútim sa ju piť. Večer si dávam 10 brušákov a chodím na korčule a plávem. Zatiaľ som spokojná,schudla som pol kila ;) (Za 2 dni!)

angela85

tak tak veron, urcite nebud sklamana, dolezity je pocit, a zacni s tym pocitom, to ti pomoze
ja som bola dnes rano si teda zabehat, no pochvilke som sa otocila normalne som nevladala, neviem cim to bolo, ale asi tym ranom´, tak aspon viem ze u mna to rano nema cenu, aj tak som aspon hodinu po zubudeni ako omacka
a ozaj aj ja som sa vazila, som sa potesila, bolo to 64,6 a dnes boli v nitre na pesej nejake dni univerzity a robili tam aj merania z nejakeho odboru zdravej vyzivy a vsetky merania boli super aj cholesterol aj tlak aj glykemicky index, ci co to este merali, len ten tuk v tele este dost az 21,5 je to sice v norme, ale lepsie by bolo pod 20

veronn

dakujem goccia,tvoje slovka mi velmi pomohli a povzbudili ma pokracovat v tom dalej a nevzdat to.Mas pravdu,dolezity je pocit a nie cislo na vahe.A verim,ze casom sa aj to cislo na vahe umudri :))