Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

carey

ahojte, ja viem ze ked sa budem len stazovat tak nic nezmenim...ale velmi sa trapim poslednu dobu, strasne vela jem, nemam ani nejako cas na ine len sa ucim a jem a jem...a rastie mi brucho, trapi ma to poviem si ze sak na dalsi den sa to zmeni ale som stale v strese z tej skoly a viem ze mi to len ublizuje... vy co robievate ked mate stres ako to riesite?

angela85

no ja mam tych 64,5 a v januáry som mala 67,5 tak som velmi štastna
ja už ani neverím, že sa celulitídy niekedy zbavím, ale velmi by ma zaujmalo to poobednajsie jedenie v robote, doma si spravim hocico, ale v robote len to co si kupim

chudneme10

ja teraz vobec nestiham cvicit tak vaha mi stoji .. niekedy 60,5 niekedy 60,9 . Ale jaa to este nakopnem ;-)) ked si pomyslim,ze v lete som mala 66,6 tak som spokojna :)

angela85

ada to viem aj ja ze len doobeda, len potom neviem co mam jest poobede, ked som v robote, vacsinou si dam acidko, ci nieco podobne mliecne alebo cotagese alebo mam taky srvatkovy napoj,alebo si dam celozrnne pecivo a nieco na to
ja nedrzim nejaku hladovku, ja si chcem len zmenit stravovanie

brontanaska

baby a ako riesite celulitidu? a mam v plane schudnut tak 3-4 kila, no si myslim, ze celulitidy sa nezbavim chudnutim, kedze ju maju aj chude baby. myslite si, ze pomaha masaz, ze olivovy olej s usadeninou od kavy ?:)

ada 68

sisi - máš čistú pravdu, nie všetko , čo je reklamované, je aj zdravé a vhodné na obdobie pri chudnutí, treba sa vedieť troška orientovať v tých tabulkách na obaloch, súhlasím s tebou, ja tiež chudnem a presne toto už nerobím, lebo viem, že ovocie obsahuje cukor a preto ho len doobeda, a bebe - to je len reklamný ťah

angela85

no to ale bolo v piatok, teraz po vikende nemam odvahu sa vazit, ale bola som aj vcera behat, teraz dva dni robim, tak pojdem az v stredu a vo stvrtok a zajtra zas chcem ovocno-zeleninovy den

veronn

ahojte,tak my sme boli cely vikend u nasich a veru dopriala som si zo vsetkeho.Aj sladke,aj maso ci zemiakovy salat...Takze na vahu som sa radsej ani nepostavila...No nic,dnes len tak striedmejsie sa snazim jest a za chvilku si bezim zacvicit,nech vypotim nejake tie kalorie...Hmmm angela gratulujem,takze si uz pod 65kg,to je fakt skvele!

angela85

no u mna je to horsie ako to je vzdy ked mam volno, no proste si doprajem, mala som aj zmrzilinu aj kusok neterkynej torty a aj gulasu , no co uz, ale ako na zaciatku, ja nedrzim dietu, ja sa len snazim zmenit svoj jedalnicek a zacat sportovat, co sa mi aj dari
no napr. dnes
ranajky: maslovy chleba so sunkou a zeleninkou, kava s mliekom
doobeda: stihla som so synovcom kusok torty
obed: zeleninova polievka, zemiakove pyre a kuracinka bez koze plus salat
olovrant: jablko s kavou s mliekom
vecera: to zemiakove pyre som si nemohla odpustit, je velmi chutne, hlavne po tej ryzi co som jedla cely tyzden, ale dala som si k tomu kopec salatu, aby som nemusela zjest vela tej zemiakovej kase
a idem si zabehat, po dazdi je perfektny vzduch
papa
a nekrityzujte tak velmi, ja som skor za to ze odpovedam len ked sa pytaju
ja viem presne co som pojedla, ale ked som cely den doma tak tomu proste podlahnem, ale zato si dam aspon kazdy den aspon 30 min. behu