ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
ale od zajtr UZ VAZNE!!..chcem mat do 30 juna 53 kg a urobim pre to vsetko! :D:D:D:D
no,ja to kombinujem.Ale priznavam,ze castejsie sa vazim,ako meriam.Ale zevraj cm su podstatnejsie,ako vaha,hlavne pokial sportujes...
a baby, co je lepsie, merat CM alebo KG ?:)
hihi ze hystericke zachvaty :-)) Tak,je mi jasne,ze vecer by sa mala jest uz len zelenina,ale myslim,ze ak obcas zhresim ovococim,tak nejake mega dosledky by to mat nemalo,ci??
tak vies niektore tu dostavali hystericke zachvaty, ze ovocie je samy cukor, tak co uz, je to cukor ale je to fruktoza a to je rozdiel
no rano som moc velke vykony nedavala, no tak som bola poucena tym ovocim, ale asi toto budem fakt porusat, ja mam tiez velmi rada ovocie,
behavam len ked mam volno a poobede
angela tak tak,vrhnut sa do sportu a vydaja energie...To naozaj len jedno ovocie denne mozem??Aj ked je to len nejake jablcko a nie nejaky banan??Ja mam totizto radsej ovocie ako zeleninu,ale ako vidim,budem sa s tym musiet popasovat...A behavas stale vecer,ci pokracujes aj v rannom behani??
ahoj veron, som si myslela, ze si to uz zbalila, teraz rychlo sa vrhnut do cvicenia, ja som si z behanim musela dat par dni pokoj, som mala zapalene hrdlo, ale uz to je ok a zacala som pit syrovatku pro linie, zasyti ma a obsahuje vela bielkovin ale zda sa mi dost sladka, ale som ju dala ako nahradu desiaty a olovranta a pouzivam ju hlavne ked mam pohyb
tu bolo pisane ze sacharidy hlavne doobeda a poobede viac bielkovin a max jedno ovocie denne
ahojte,uz som tu davno nebola,ale akosi nebol cas a nestihala som...Tak,welness vikend mame za sebou a sice som si povedala,ze to nebudem prehanat,ale vsetkym tym dobrotam som jednoducho nevedela odolat.No nedajte si,ked sa to vsetko tak lakavo na vas kuka...Hm,vazit sa radsej ani nebudem,ale moj odhad je,ze som pribrala aj na 75kg :-( No nic,nad rozliatym mliekom nema zmysel vyplackavat,ale je mi jasne,ze budem musiet teraz na sebe zamakat a uz ziadne vyhovorky nebudu platit...Co mi navrhujete,co a ako mam jest,nech si stiahnem zaludok a nastartujem metabolizmus??
no ja spaldove veci moc nemusim, nechuti mi to ale celozrne su celkom fajn a o dost drahsie