ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
ahojte dievcence,tak ako sa vam dari dnes??Mame krasne slnecne pocasie,tak sa tomu velmi tesim :))Moj dnesny jedalnicek:
R:1vajicko na tvrdo,platok syra,paradajka
O:porovo-sampinonova polievka
O:cottage,
V:kuracie prsia s brokolicou zapecene s trochou syra a zeleninovy salat
Co myslite,moze byt??Ja robim delenu stravu,ale to kvoli traveniu hlavne...
wawwwww sisi pekny ubytok aj mna by to zaujimalo ako sitodalo dolu a za aky cas???
WAU sisi,klobuk dolu...tak,teraz vidim ozaj svoje sance uz aj ja ovela realnejsie-dakujem.A ako sa ti to podarilo,a za aku dobu??Drzala si diety,ci si len zmenila zivotny styl??
veronn, ja mam 170cm a povodne som mala 96 kg. Teraz mam 52, takze nic neni nerealne, len treba chciet. Ovocie jej jednoduchz cukor preto ho treba minimalizovat a NIKDY nie samotne, vzdy ako sucast komplet jedla
fuuu no moja vysnivana vaha je este strasne daleko.Ako som pisala,teraz mam 75,ale velmi rada by som mala 55-57kg,vysku mam 168cm...Takze by som potrebovala schudnut 20kg,ale bola by som rada,keby sa mi do konca roka podarilo schudnut aspon na 60-65kg.Kedze diety uz neuznavam,tak to bude mozno trosku pomalsie,ale verim tomu,ze efekt bude trvalejsi.A tvoja vysnivana vaha??
noo ved aj jaa... pás,bicykel,stepper a takéé :)) akú máš ty "vysnívanú váhu" ?:)
ano,presne ako vravis,aj ja mam este k tomu vsetkemu aj svoje dni dostat,takze aj z toho je nejake to kilecko navyse na mne...aj ja sa chystam za nejaku hodinku do fitka,ale skor len na take to aerobne cvicenie sa chcem zamerat...
aj ja mam teraz o dve kilecka viac, zo 60 na 62 , ale kazdu chvilu cakam ze budem mat svoje dni tak to neberiem tragicky... na ranajky si dam chlebik + sunka a potom huraa do fitka na 90 min.;-))
tak,rano som neodolala a predsa len som sa odvazila.Poslednych 10dni som dost velmi hresila,co sa vselijakych dobrot tyka a tak,ako som aj odhadovala,pribrala som 3kg.Takze mam teraz 75 :-(( Ano,som si vedoma toho,ze som to riadne pokaslala,ale ako aj hanka predo mnou napisala,tak teraz UZ VAZNE a nekompromisne idem do toho.Prave si davam na ranajky ovsene vlocky v sojovom mlieku.Potrebujem sa teraz troska odlahcit a stiahnut si zaludok...a verim tomu,ze ked pridam do toho aj viac pohybu,tak tie rychlo nabrate kila pojdu aj rychlo dolu
ved hej, lebo tuk sa meni na svalstvo, ale svalstvo je tazsie, a ide aj o to ci si pred rannou toaletou a ci po, to je rozdiel aj jedneho kila
a sice to ovocie obsahuje cukor ale aj vlakninu a vitaminy