ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
ahojte, trosku som tu nebola, ale precitala som vsetko, takze som v obraze
sisi gratulujem, si spravila dobre, ze si to vzala do vlastnych ruk este v sestnastich, pokozka aj telo je uplne ine, meni sa a vdaka tebe sa zmenilo na dobre, cim sme starsie, tak aj plet straca flexibilitu a telo energiu
ja mam 26 takze to tiez este v pohode zvladam, staci mi behat, vylucit sladke, jest vela zeleniny, 5x denne a da sa to, len ta pokozka je nahovno, ale ked schudnem na tych 60kg ako by som velmi chcela, tak to skusim s tou posilovkou, ale zatial len beham a to ma velmi bavi, len stale co mam problem je to ze neviem co jest v robote poobede, ja robim 12ky a takze vacsinou jem co si kupim, tak to skusam s tvarohom, cmarom ci cotegesom s tymi papierovymi chlebikmi, to mam na olovrant a na neskorsiu veceru si nosim z domu nejaky chlieb ci take nieco
no skuste mi poradit s tym poobednajsim jedlom
a este otazka...aky prijem si mala? a pomer bielkovin sacharidov a tukov??
sisi ja mam tiez 16...myslis ze by som mohla zo 61 schudnut na 52??..chcela by som to za 2-3 mesiace...myslis ze to neni nerealne? a inak ty si aj pocitala kcal??..a tuky biel. aj sacharidy??...a menzes mas normalne?? waw obdivujem ta aj ja to chcem dokazat!!..a cvicila si??
Nie ja už chudnúť nechcem, len udržiavť - to sa mi zatiaľ darí už pol roka. Čo sa týka strií ja som mala na rukách hore - tie zmizli úplne a na bruchu úplne vysvetleli miznú takže ich nevidno. Ja používam bioderma spevňujúci telový krém, ale veľmi dobrý je aj garnie, nive je na figu - všetko odskúšané. Ja používam na telo len tie drahšie kozmetiky kedže sa dosť vyhadzujem, ale ak nemáš problém s pokožkou tak ten garnier je fakt super vec. Celkovo ak človek chce schudnúť viac ako 5 - 10 kg, odporúčala by som takéto krémy. Ja mám našťastie pevnú postavu a nič mi neovýsa ale tie krémy sú fakt dobrá vec, teda ktoré ako
hmmm sisi,nato ze mas 16,tak to mas pekne pod kontrolou a drzim ti palce,nech sa ti dari aj nadalej.Ozaj a ty este chces nieco schudnut alebo zostanes pri tych 55kg,co mas teraz??Podla mna mas teraz perfektnu vahu,55 je moj tajny sen...A este otazocka,ked si tak rychlo schudla,neprejavilo sa to na kozi a pokozke??Neostala ti visiet??A co strie a celulitida??
Ja už vážim málokedy, ako dnes odkrojím syr, hodím na váhu bolo presne 50 g koľko som chcela, po čase to máš v oku, ale veci ako vločky ryža dávam na lyžice a pod. Čo sa týka stravovania rodičia sa stravujú normálne, no doma málokedy. Sú rozbehaný takže domácnosť mám na starosti ja. Starám sa o osemročnú sestru ktorá najviac zbožňuje palacinky, krupicovú kašu, jablčník,... a potom o 18ročného brata (neviem ktorý z nich je väčšie decko) ten sa stravuje ako klasický tínedžer - hot dog, hamburger, ale posiluje tak jedáva aj vločky, tvaroh, vajcia, gainery :) Viackrát sa mi stane že varím na dva krát - pre seba, rodinu a ešte sestre niekedy. Taktiež potraviny zabezpečujem ja, takže vždy si sledujem aby boli doma vločky, tuniak, vajcia + ešte klasické veci čo jedáva ta ,,normálna" časť rodiny
qta:ja rozmyslam,ze si z najblizsej vyplaty kupim hodiny na meranie tepu,nech to mam pod kontrolou,kedze ako vidim podla viacerych prispevkov,je to dost podstatne,aku mas tepovu frekvenciu,ked chces chudnut a nielen sa "zbytocne" potit...Vidis,ananas-vdaka,ze si mi ho pripomenula,pojdem si kupit :)) Zelene a zihlavove caje pijavam tiez denne,su velmi fajn,cloveka povzbudia a precistia.Hm,len coho sa nedokazem zatial vzdat je kava s cukrom alebo sacharinom 2x denne
Sisi135,
mna by zaujimalo či ešte aj teraz stale vazis potraviny alebo uz to mas priblizne v oku? a tiez ma zaujima ako to vyzera u vas so stravovanim? varis si vzdy iba pre seba alebo aj pre zvysok rodiny? a ako sa stravuje vasi?
sisi, veron.. dakujem za prispevky.K tomu behu chcem pridat to, ze pokial bezite, snazte sa pri behu/pri rychlej chôdzi otacat v pase. Akoby ste sa laktami chceli pretlacat cez dav ludi.. to znacne berie kila v oblasti pasu (co je zial môj problem)
Meranie tepovej frekvencie. Ano pocula som o tom, ale ako si mam zmerat tep? ved ledva dycham...
musim nieco vymysliet.
Este nieco: Vynikajuce je jest cerstvy ananas. Od zajtra budu mat na neho akciu v kauflande velky za 1,49e. Doporucujem: nakrajajte si ho do uzatvaratelnej dozy - a on v poho v chladnicke vyzdri aj 3 dni (len aby ste ho dovtedy nezjedli) Jest ho treba doobeda. Poobede uz ovocie nie. A on vam paradne precisti metabolizmus. Pite vela zeleneho caju - aj cerstva zihlava je vynikajuca.
K tomu veku. Fakt to ide po 30 oveeela horsie a nie je to vyhovorka. Fnuk, fnuk.
Ozvem sa este, drzte sa.