ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
goccia a to das do vody normalne naklicit ci ako??Za aku dobu ti naklici sosovica??A to potom take jes surove ci si to aj nejak pripravis??
mam tiez taky tip ako si ozdravit stravovanie - dopoludnia okrem ineho jeden grep, na veceru si k jedlu pridajte aj nejake klicky (napriklad naklicenu sosovicu alebo nieco v tom zmysle)
je to chutne, mate vacsi pocit zasytenosti a navyse je to extra zdrave ;)
ja som len takto ozivila jedalnicek, plus som si doplnila do stravy viac zeleniny a vypustila sladkosti a za vyse tyzdna mam 1 cm z bokov dole, snad to robim dobre :)
myslim,ze tie hodiny na meranie tepu,by sa mali dat kupit v sportovom obchode,pojdem sa aj ja poobzerat po nejakych
Ahojte,
tak dnes som znovu bola behat nieco vyse 5km... parada, uz ani nerozmyslam a beham ako hlucha. ten merac tepu kde sa da kupit?
akoze ja moc nejak nedrzim dietu, ale jem skor zdravsie vyhybam sa sladkemu a jem v mensich davkach a ten beh ma zachranuje viem ze pred nim aspon hodinu nejem, alebo len nieco lahke, nebyvami dobre, ked sa pred tym najem, a ked pridem z behu, tak mam zaludok taky stiahnuty tym behom, ze ja dve tri hodiny nepocitujem hlad, len davam do seba vodu, ale odvazim sa cez vikend, asi v nedelu a uvidim co z toho vsetkeho bude, mozno nic a budem musiet byt fakt na seba o trolinku prisnejsia
jaj sice hej,ved si pisala,ze si tam 12hodin...a to je potom ozaj tazko sa nabalit jedlom na cely den.Hihi teraz sa ani ja radsej nevazim,kedze som to tam vtedy pokaslala.Ale zajtra odchadzam do rakuska,tak verim tomu,ze ked pridem o 2tyzdne domov,tak to bude vsetko znovu OK...
no len vies ja som tu cely den a to sa neda na cely den
teraz som sa nevazila, ale citim sa dobre, mam tesne pred kramami, tak pockam do tych prvych dni a potom sa odvazim
nemam chut sa sklamat :-D
ahoj angela,uz si tu chybala :) Ako to s tebou vyzera,aj si sa vazila teraz niekedy??A nevyhovovalo by ti lepsie,keby si si nosila z domu nejake varene jedlo a potom vecer si dala uz len acidko ci cottage??