Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

angela85

no ja neviem, ved som to porusovala dlhsie, lebo som nejak nestihala a neriesila som to co jem, ale myslim ze to nebolo az take hrozne, no uvidim v piatok po dvoch behoch a ocistnom dni

veronn

neboj angela,určite si to za jeden den nepototo natolko,aby ti to vyskocilo nad 65kg.Mne to sice vyskocilo naspat na 75kg,ale to som porusovala 2tyzdne a tlacila som do seba fakt vsetko a jedno cez druhe...Som zvedava,kolko ti ukaze vaha,potom daj vediet :-)

angela85

jaj, ja nejak nemam cas, ja jem len co najdem, niekedy uz ani nerozmyslam ci je to zdrave, a najviac som to pokaslala v nedelu, ked som isla s jednej oslavy na druhu a ziadny pohyb, kvoli tomu dazdu som aj beh vypustila a teraz zase robota ale dufam ze stredu a vo stvrtok bude pekne a tento piatok sa aj odvazim, uvidim, ci som to az tak velmi pototo...
mojim prvy cielom je 63 do konca juna a 60 do konca jula, teraz nemam ani ponatia kolko vazim, ale poviem vam to v piatok, dufam, ze je to aspon tych 64 max 65, naposledy som mala 64,6 a je to z vahy 67,8 uvidim ci zajtra zvladnem ten ocistny den, dnes mi zacala menstruacia a som namraky

veronn

no kocky moje,kde ste stratene?? :-) Ako sa drzite?Hmm zajtra bude spln,takze v tieto dni sa striedmejsie stravovat,sa zevraj duplom oplati...Takze sa pokusim aj ja,vydrzat to bez vacsich prehreskov tentokrat :-)

veronn

ano,aj ja to mam tak pekne porozdelovane na mensie ciele,tak dufam,ze ked sa budem vazit 1.6.,tak ten prvy ciel uz bude dosiahnuty,teda mat 70kg a potom ist uz len smerom dole...Kedze aj mna motivuje hlavne moja skrina,ktora je plna oblecenia,do ktoreho sa s mojou momentalnou vahou ani nahodou nezmestim.A hlavne su to letne biele nohavice,do ktorych sa zmestim len pri vahe max.68kg...takze mam co robit,dostat sa do nich :-) No ja si dam dnes na obed asi len udusenu rybu na zelenine s mnozstvom salatu...

velrybka

dobre ranko...ano ja som tiez odhodlana naplno!no na 70,do septembra,mam na to 3mesiace tak 5 kg za mesiac by mohlo ist dole....rozdelila som si to na take male ciele,po 5 kg tak najskor idem na 80...stve ma to ze v skrini mam kopec peknych vecí ale nevpracem sa do nich. Motivuje ma aj moja sukňa,lebo bola moja oblubena,no uz sa do nej nenatrepem,ale viem že ked som mala 78kg tak som sa do nej vmestila...dufam ze ju raz dam zuzit krajcirke ked budem mat tych 70 a bude mi velka :) ja sa teraz vazit nebudem,rozhodla som sa ze sa povazim o mesiac,cize 15.6..tak od dnes idem na plno! mimochodom co varite dnes na obed?nejaky tip,vela sa toho na intraku neda uvarit,ale nieco vymyslim...

veronn

dobre ranko baby...Tak co,vyspate a pripravene do boja??Sice je take zamracene a uprsane pocasie,ale to nas hadam nerozladi a neodradi od ciela,ze velrybka?!Joooj,keby to tak fungovalo,ze tu mi das kusok,tam odobreme kusok :)) No nic,musime sa s tym popasovat same...Vravis,ze chces schudnut na 70kg...mas aj stanovene,ze do kedy,alebo to beries tak,ze hlavne nech ide a je jedno,ci do leta,ci do konca roka?Ja som najprv chcela do leta,ale ako mi zistili to s tou zlazou,tak to uz neriesim,ale dolezitejsie mi je,hlavne nech sa to pohne a postupne ide dole.Ved pomalsie,by to malo byt aj trvacnejsie.Ja uz nechcem ziaden jojo efekt,uz bolo toho akurat tak dost a uz ma to vazne prestalo bavit,vkuse len dietovat a ziaden efekt.A tiez cely zivot na dietach byt,tak to nie je nic pre mna.Ja zboznujem jedlo!!!Takze pekne racionalne sa stravovat,to je zaklad a potom obcas si dopriat aj niecoho na zhresenie,ale naozaj len kusok,kvoli chuti...Som odhodlana dosiahnut svoj ciel,a verim,ze aj vy?!

velrybka

veronn-dakujem za povzbudive slova,presne toto potrebujem...ja som za rok a pol pribrala tych 15kg,mam 170 a tuk mam rozlozeny tak rovnomerne,len tie prsia...keby som mohla tak hned ti polku dam ak by si chcela :D no ja som dnes celkom dobre papala,len som vypila malo vody a uz teraz ma boli hlava...no a stitna zlaza,nemusis mi nic hovorit,prezila som si svoje..mala som 17rokov,53kg,potom bum bolo mi stale zle,vysetrenia,lieky,diagnoza porucha stitnej zlazy a uz to bolo 65kg,potom ani neviem ako som pribrala dalsich 5 a pred rokom a pol som som sa rozisla s frajerom(prva velka laska) depku som zajedala az som sa vykrmila na 80kg,najhorsie na tom bolo ze mi nikto nic nepovedal ked ma videli takto..az potom sa spustila sprška: vyzeras inak,pribrala si,...atd...dalsie depky z toho a tak som sa zasekla na 85kG!!! ale ja to zvladnem!musim!hlavne chcem! aj vy vsetky ostatne...a viem ze to chce vela trpezlivosti..

brontanaska-4kg to das! pomysli na mna,ze potrebujem schudnut 15 kg! aby som vyzerala "plne" nie tučne...silno ti držím palce

brontanaska

ja potrebujem schudnut do leta asi tam 4 kg :) nie je to az tak vela ale snad sa podari schudnut a udrzat si to :)

veronn

no velrybka,keby som mohla,aj ja by som vratila cas naspat a davala si vacsi pozor co a kolko toho zjem...Ja som dosiahla teraz moje maximum a to bolo pri vyske 168cm/76kg.Poviem ti,citim sa strasne.Ja na rozdiel od teba,mam male prsia,ale zato mam boky,stehna,zadok a teraz uz aj brusko,ktore bolo do teraz ploche :-( A veru,ja mam strie takmer vsade a o celulitide ani nehovoriac...Takze hore hlavu,mas to o nieco lahsie a jednoduchsie ako ja,ved ty musis "iba" schudnut...A ver mi,ze to pojde dolu.Ja sa nevzdam,kym nedosiahnem aspon 65kg a potom mozem ist dalej za svojim snom-55kg.Ale vies,ja som poslednych 10kg pribrala za necely rok,ako som minule leto vysadila HAK a teraz mi este zistili aj problemy so stitnou zlazou.No,ale nevzdavam sa a aj prave preto som zmenila zivotny styl a pristup k svojmu telu.Ver mi velrybka,ze to chce len straaaaasne vela trpezlivosti a ak to obcas aj porusis,tak sa nevzdavaj,ale naopak,povedz si,ze teraz uz budes silnejsia a na buduce uz odolas,a pokracuj dalej v tom,co si zacala,neolutujes!Ja som napriklad dnes hrda na seba.Lebo som sice jedla ukazkovo,ale na vecer som dostala chut na sladke.Odolavala som,ale na koniec som si dala.Ale dala som si len kusok keksiku a troska zmrzliny.Inokedy by som neodolala a jedla by som,kym by vsetko nezmizlo.Takze uz aj to je pokrok,ked si viem v polke jedenia tych nespravnych veci povedat stop...A inak najblizsie sa planujem vazit 1.6.,tak som zvedava kolko som schudla za dva a pol mesiaca...