ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
ja mam 172 a 60,5 az 61-2,ono to tak skáče... a moj ciel je 57..ale ci sa to podarí ani srnky netusia....je to dosť nárocne..
juj baby ako ste ma potesili:) no som velrybka,ako citim sa tak...inak som zo zivotom uplne spokojna ved tak je krasne na svete,len keby sa mi podarilo schudnut tych 15kg,ak by som mohla vratit cas,nikdy by som si nedovolila vyzrat sa na 85kg,nikdy!moj problem je ze som pribrala velmi velmi rychlo,strie mam "iba" na prednej strane stehien,ale nejako ma netrapia kedze do plaviek sa aj tak nemozem natrepat :D a celulitidu cuduj sa svete nemam,vazne,no mozno som slepa ale nemam...moje problematicke partie su hlavne stehna a prsia...kamosky zavidia ze mam dat co do vystrihu,no ja to tak neberiem..no sportovat nesportujem,lebo som na intraku a ktoviekolko casu nemam popri vyske,no nemam prachy do fitky a ani ma to tam nebavi(skusila som asi 2mesiace,2x do tyzdna-nebavi ma to) od juna zacnem zumbovat,lebo teraz skusky v skole :/ mate skusenosti zo zumbou?
mohli by ste mi tu napisat vase ciele?kolko ste mali najviac kg?kolko sa vam uz podarilo schudnut?
jooj dufam ze to zvladneme...uz som tolko krat zacinala a nikdy neskoncila :/
raz som tu uz pisala a pisem znova, mozno niekto poradi :), ze ci je lepsie merat centimetre alebo sa riadit vahou. aa druha vec, ze ako bojujete s celulitidou :) okrem sportu. a okrem kremov, ktorym neverim. napriklad. ja som pocula, ze je dobre striedat teplu a studenu vodu a peling s usadeninou od kavy s olivovym olejom. neviete, zabera to ? :)
hmm tak toto poznam ten pocit,ked uz to beru doma tak,ze aha,jasne,uz zase chudnes...Ale viem,ze si zato mozem aj sama,kedze som drzala v zivote uz vsemozne diety a nic z toho,popripade len kratkodoby efekt.Preto to teraz uz doma ani moc neriesim,samozrejme ale vedia,ze sa snazim schudnut,ale tentokrat to robim zmenou zivotneho stylu,jedalnicka a zvysenym pohybom.So stravou ani tak moc nemam problem (samozrejme obcas zhresim),ale snazim sa jest pravidelne,mensie mnozstva a vyberat si co si dam na tanier.Ja som skor leniva na pohyb,tak sa momentalne este musim do toho nutit...ale aj to chce len chvilu pravidelnosti a viem,ze sa zacnem nan tesit a ked si nepojdem zacvicit,tak mi to uz bude chybat.Aj teraz som si doma zacvicila 45minut,riadne sa zapotila,dala si sprchu a citim sa perfektne :) A velrybka,jasne ze to zvladneme a za chvilu si budes musiet zmenit prezyvku na malu rybku :))
no ved toto ze aj ja mam pocit ze uz to nasi doma beru tak ze raz chcem chudnut potom na to kaslem(pritom na to nekaslem...ale kto to nezazil nevie jaky to je pocit:(
mam 20 rokov,zmena stravovania :) vylucila som sladke,uz tyzden som si nekupila ziaden keksik,ziadna čoko...snazim sa dodrziavat pitny rezim-3l vody,sladene vody nepijem tak s tym problem nemam...a zacala som pravidelne jest..hlavne potrebujem taku psychicku podporu,ze mi obcas niekto povie ze : "zvladnes to,dá sa to,vydrz" a tak...
ahoj velrybka a vitaj medzi nami :)Jaj ci si ma potesila,ze nie som v tom sama,co sa citi ako na husenicovej drahe...Ja sice doma podporu mam,ale uz ich tym nechcem zatazovat a vkuse vysvetlovat a vyhovarat sa preco odmietnem to alebo hento zjest a pritom keby to bolo aspon vidiet na mne :( Kolko mas rokov a akym stylom by si chcela chudnut ty??Su to nejake diety ci len zmena stravovania??
ahojte baby,juuj silno vam drzim palce aby ste to zvladli,mna doma nema kto podporovat tak aspon ja vas :) ja sa tiez snazim zhodit ale je to ako na husenicovej drahe,niekedy som proste odhodlana a potom zase padnem dole a kaslem na to...
mozem sa k vam pridat? meriam 171,váha 85kg :(
chcela by som zhodit do konca augusta 15kg,ja to dokazem,ale iba s nejakou podporou.
pre sisi135: zaujal ma tvoj pristup,mohla by si mi dat tvoj mail?by sme popisali aj sukromne,hm? waaaw super si to zvladla :)
no co baby,kde ste stratene,ako sa vam dari??Mne sa zatial celkom fajn dari odolavat "nezdravym a zakazanym" jedlam,tak sa tomu velmi tesim a dufam,ze to bude mat aj svoj efekt.Goccia,precitala som si zopar clankov,co si tu nechala tu adresu,ale este mam taku otazocku.Jedia sa aj tie semena,zrna alebo len klicky si zozbieras??Ja viem,niekomu mozno vyznie hlupo tato otazka,ale vazne s tym nemam ziadnu skusenost...
ak mi to dovoli, hodim vam sem odkaz na blog, na dva clanky, podla ktorych som postupovala :)
namiesto slova "bodka" si dajte bodku, ale medzery medzitym nerobte
ivanbella bodka blog bodka sme bodka sk/c/46843/nadpis bodka html
ivanbella bodka blog bodka sme bodka sk/c/39076/nadpis bodka html