Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

lenka007

ahoj sisi mohla by si mi zopakovat tie kremy oskusane co mas na celulitidu a strie-chcela b som aj ja nejaky skusit a blahozelam k peknemu ubytku a aj osotatnym chudnucim babenkam,drzte sa,ja som zacala 90DD ale potom mi baby poradili vynechat skrobovy a uhlohydratovy den a zajtra som sa mala vazit ale dostala som menzes takze to odlozim na neskor:-(

goccia

tie klicky papam cele zrniecka, neoddelujem to, ak sa to aj ma robit, tak by sa mi to nechcelo :)) ale myslim, ze sa to ma papat cele

veronn

brontanaska:ale ano,zmensila som sa a aj pokozka bola taka vyhladenejsia,ale tie jamky tam boli stale.No,ale mozno som to len prilis skoro vzdala a mala som v tom pokracovat dalej...Takze nevzdavaj to,a pokusim sa to nevzdat ani ja :-)

brontanaska

veronn a ani sa nezmiernila ?? ja viem, ze sa jej uplne nezbavim ale aspon troooooosku.toto bude dllllhy boj ako vidim. citala som, ze vysledky ako take vidno az po pol roku

veronn

no veru baby,neviem ci sa da tej pliagy celulitidy zbavit.Ja som asi pred 10rokmi schudla na 57kg/168cm a veru ta celula tam stale bola.Nechapala som,lebo som aj cvicila,aj sa kremikovala ci sprchovala striedavo teplou a studenou vodou,ale akosi nic nezaberalo.Teraz chodim na radiofrekvenciu a lymfodrenaz a ono sa to tam stale drzi :-(

brontanaska

no ja chcem schudnut asi tak 2-3 kila. 4 by uz boli vela. moja najhorsia partia su boky a zadok. napisem miery :) aby ste mali predstavu 85-65-97 a stehno ked sedim tak 54. nie je to take hrozne ale ja som malicka a boky mam naozaj siroke. a najhorsia je ta celulitida. dnes som zacala rano striedat teplu vodu so studenou, dala som si masaz stehnien so spevnujucim kremom a vecer si dam peeling s kavovou usadeninou s olivovym olejom. snad sa mozem k vam pridat a budeme bojovat do leta spolu :) som zvedava ako to pojde, aj ten sport, ked sa mi zacalo skuskove :D ale snad to pojde :)drzim vam aj sebe palceky

velrybka

drzim vam palce zeny :D ja mam dnes za sebou dlhu nárocnu celodennu turu,presla som asi 20km,tak som riadne unavena,ale som sa spotila :) no a dnes som nemyslela cely den na jedlo,tak som rada...och tu celulitidu vam teda nezavidim,ale velky podiel ma na tom aj dedicnost,ze? ved ja zo svojou velkou ritou :D nemam taky problem,uf to som ale rada,tak neviem vam poradit co je na to dobre,ale asi fakt iba nejake cviky...

brontanaska

no ja zaciatocnu nemam :( bohuzial vidno ju aj bez stlacenia alebo aj pri chodeni. kremy nepomozu aani keby nevieeem co. ja to vidim len v sporte lebo aj ked som schudla, celulitida ostala . mrcha jedna :D

Sisi135

brontanaska: no lepšie sa je merať najmä keď cvičíš. Cvičením totiž naberieš i csvaly, ktoré sú ťažšie ako tuk a tak váha úbytky ukázať nemusí (prípadne nie také veľké aké by mohla) za to centimetre to ukáže - dobré je aj meranie sa opaskom. Čo sa týka celulitídy ja som mala tú uplne začiatočnú fázu a na tú mi pomohol krém (pomohol i na strie) ono záleži v akom štádiu to je

brontanaska

moj plan, pondelok plavanie 90 minut, streda tenis 60 minut , piatok korcule 60 minut :) korcule mam v plane zvacsovat limit. korculujem sice uz par rokov ale chcem sa zbavit tej zakernej celulitidy a jazdeckych bokov. ja mam ale niekedy pocit, ze sa ich zbavit snad ani nedaaa.