ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
noo lebo ja som mavala tiez tak 63-64 a teraz mam rovnych 60,00. ZAcala som prveho apríla... A este chcem dat dole tak 3-4 kila, ale zatial som velmi spokojná. VYsku mam 173
otazockaa:ja som sa zacala racionalnejsie stravovat od 18.3.11,ale medzitym som mala 2take vikendy,kde som si dopriala viacej a aj nezdrave,vtedy mi vaha samozrejme aj poskocila smerom hore.Teraz sa nevazim,ale ked som naposledy stala na vahe,tak ukazovala 73kg...Najblizsie sa planujem odvazit 1.6. a dufam,ze to uz bude tesne pri 70kg :-),a to by v tom pripade znamenal ubytok 6kg tuku a nie svalov ci vody...
veronn a kolko si schudla za ten mesiac co funguje tato temaa???
taka otazocka:neskusala niektora z vas sanacell mikromasazne leginy??Zevraj by mali nastat objemove ubytky a aj zmiernenie prejavov celulitidy...co vy na to??
tak to som rada,ze to nejdes riesit dietou.Ja som vyskusala vo svojom zivote strasne vela diet,ale stoja za houby.Clovek schudne a potom priberie vsetko naspat + 1-2kg este naviac...A ano,mas pravdu,schudnut 1kg za tyzden je idealne.A asi mas este pod 20rokov,podla toho co si pisala,tak pre teba po zmene jedalnicka,by nemal byt problem schudnut 8kg.U nas starsich,to uz ide trosku pomalsie...A ano,aj ja mam v plane schudnut postupne 20kg,ale len cas ukaze,ci sa mi to aj naozaj podari...
veronn nechcem žiadnu diétu preto som ju napísala v úvodzovkach:). A myslím, že 8 kg za mesiac a pol- 2 mesiace nieje až tak veľa. Optimálne je 1 kg za týždeň, tak som schudla aj minulý rok, no začala škola, a som tam kde som bola, v škole sa nedá jesť pravidelne 5x denne. A duplom nie, keď máte 3 cvičenia za sebou a nemáte čas ísť ani na záchod :( No škola zas začína až koncom septembra, tak dovtedy to musím dať na správnu koľaj. Obdivujem vás, ako dokážete schudnúť 15 a viac kg, ja potrebujem len 5-8 a mám problém :( No je fajn, že takto na fóre sa môžme podporovať
KissMe:no neviem ci je to prave najrozumnejsie vrhat sa na nejaku rychlu dietu,ktoru ked skoncis,tak ver mi,stratene kila sa velmi rychlo vratia naspat.Co tak sa zacat radsej zdravo,vyvazene a racionalne stravovat,popritom sa aj troska viac pohybovat a ver mi,tie kilecka sa stratia a navzdy.Ked to budes dodrziavat,tak na buduci rok o takomto case nebudes musiet znova riesit tuto istu dilemu a budes mat o problem menej...a to plati v podstate pre nas vsetky,co sme tu :-)A kedze vies co,kedy a ako jest,tak by nemal byt pre teba problem si zostavit jedalnicek,ktory bude mat zastupene vsetky ziviny a tym padom by si nemala ani trpiet hladom ci navalom zravosti...Je to o pevnej voli a sebadiscipline...A ked obcas porusis (co sa stane kazdej z nas),tak si z toho nic nerob a pokracuj dalej vo svojom stravovani.Ved kvoli jednemu prehresku to cele hadam nevzdas :-)Drzim palce...
ahojte kočky, pridám sa k vám, dnes mi prišli nové plavky kt. som si objednala, obliekla som sa do nich... a... ? Tá kočka na obrázku- vychrtlá vyžla v nich vyzerala super ale ja ako malá tučibomba :D Mám 58 kg a 160 cm. Do konca júna chcem mať 50. Viem čo, ako a kedy mám jesť, viem že treba aj cvičiť no napriek tomu jem čo chcem, nešportujem, som zo seba nešťastná. Už som asi milión krát začala s "dietou" no vždy som to porušila. Nemám pevnú vôľu :(
tak vidis angela,ako pekne ti to ide,aj napriek tomu,ze si toho trosku viac pojedla...Takymto stylom budes mat 1.jula 60kg :-) No ja dufam,ze sa 1.juna co najviac priblizim k 70kg,tak mi drzte palce,nech som uz o krocik blizsie k mojmu vysnivanemu cielu :-)
ja som sa dnes po ranajkach, dobre napapana s vypitou kavickou isla odvazit, len tak, lebo som to planovala neskor, a bola som milo prekvapena, naposledy ked som sa vazila som mala64,6 a po tom nedrzani diet som si myslela ze som pribrala ale nie vaha mi ostala 64,5, takze aspon viem ze to nebola len voda co som schudla, ved od toho vazenia som bola 4x na zachode, tak mozno mam aj menej. sa tesim, este s vacsim elanom idem dalej a tie tri kila su proste prec, takze do konca maja to musi byt minimalne 63 kg na vahe