ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??
Podarí sa nám to do leta??
mam 32rokov,pochadzam z LV,ale byvam v NR...Kedysi "za mlada" som vela cvicila a behala,ale teraz absolutne ze nic,len obcas sem-tam nejake kratkodobe pokusy...Teraz sa snazim viac hybat a postupne si pridavat,kedze telo si uz dost odvyklo,tak nech sa vyhnem nejakym zbytocnym zraneniam...Teraz na konci maja ma caka laserova operacia oci,tak do vtedy este pockam,a potom by som konecne chcela naplno zacat behavat a aj do posilovne chodit...A co ty??
A kolko mas rokov, odkial si ? :) Aj chodievas cvicit a tak ??
ano to poznam,aj mne vplyvom roznych udalosti dokaze vaha neuveritilne poskocit a kolisat.Ale teraz som dosiahla svoje maximum,ktore som este nikdyv zivote nemala.A vyjst hore az na 80kg som si nemohla a hlavne nechcela dovolit.Uz ako som stupala k 70kg,tak som si hovorila,ze by som mala nieco robit,ale este vzdy som sa ukludnovala,ze vsak je to este vzdy ako-tak dobre...a zrazu hups a mala som 76kg...
ano to poznam,aj mne vplyvom roznych udalosti dokaze vaha neuveritilne poskocit a kolisat.Ale teraz som dosiahla svoje maximum,ktore som este nikdyv zivote nemala.A vyjst hore az na 80kg som si nemohla a hlavne nechcela dovolit.Uz ako som stupala k 70kg,tak som si hovorila,ze by som mala nieco robit,ale este vzdy som sa ukludnovala,ze vsak je to este vzdy ako-tak dobre...a zrazu hups a mala som 76kg...
no tak moja hmotnosst bola,,rok 2008 april-70 kil, rok 2008 jun 63 kil, rok 2009 58 kil. V roku 2010-maj som mala 65,minule prazdniny 67 a teraz mam tych 60. Moju hm. ovplyvnovali rozne okolnosti , rozchod, maturita, stres... teraz , ked sa mi konecne ustalil zivot, mam aj ustalenu mysel a ustalenu hmotnot. A uz NESMIEM dopustit aby sa to opat zhorsilo, lebo viem ake sebavedomie som mala vtedy a ake mam teraz ...
otazocka,moje telo je od nejakych super tvarov este daleko a veru,mne mesiac na to,aby to bolo vsetko o.k.stacit nebude...:-) Ale tak,pomalicky dalej zajdes,tak sa drzim toho hesla a hadam na konci leta to bude uz celkom fajn a do konca roka budem mozno uplne spokojna...uvidime :))
okolo desiatej vacsinou ...
hej hej aj ja sa uz citim lepsie, konecne mam pocit , ze moje telo ma nejaky tvar .. :) no tak snazim sa jest naposledy uz o tej pol 6 aby som do postele nesla s plnym zaludkom .. a jasne ze obcas zhresim , prteboha ved to sa inak neda, aj tak by som dokonca svojho zivota nevydrzala drzat nejaku dietu tak co . Doprajem si ale málo . :) a moj ciel je mat cca 56-57 kil.. A podarí sa mi to :) Dávam tomu tak mesiac..
hmmm tak potom tiez sa ti super podarilo zhodit a teraz mas podla mna perfektnu vahu na tvoju vysku.Aj si zacala viacej cvicit ci len stravu si zmenila??Zhresis aj ty obcas alebo mas tak pevnu volu,ze si to zvladla do teraz bez prehreskov??