Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

veronn

hanka pod s nami do toho od zajtra.Budeme sa tu navzajom podporovat a uvidis,spolu nam to pojde lahsie...A ked aj troska zlyhas,nic sa nedeje,idem dalej za svojim cielom,o.k.?? :-)

hanka131

baby ale preco to mam tak ze ked sa o nieco snazim vzdy zlyham...bozeee...ja chcem byt stihlllllllllllllaaaa :(..zajtra zacinam odznovu...

hanka131

baby aj ja som z nr ale zatial som ani jednej z tych posiliek nebolaa...ale bola som v mlynoch a tu vazne odporucam..je fajn :)..a este som bola v olympii kde chodim aj na zumbu...odporucam tiez :D

veronn

no jasne,viem kde to je.No,asi to tam pojdem kuknut a ked som doma,tak mam cas aj doobeda si ist zacvicit,tak este aj usetrim ;-)

otazocka:)

polygym je ako ked ides od stanice smerom na polygon a v tom podchode prvom zabocis dolava.. a tam tak v rohu to je. Hej je tam aj zvlast muzska,zenska cast ...fitlopty a také :) Super to tam je proste...Mat tak viac casu teraz hned by som sla. vstupne je do tretej 2e a od tretej 3 e /90 min( ale to ti nik nekontroluje kolko min si tam . ) :)) Takze tak no .. a ja mam 20 r. :)

veronn

jeeej vazne :)) No ja sa este moc v tychto nazvoch v Nr nevyznam,aj ked o polygyme som uz pocula,ale kde to je presne??Ja som bola par krat v relaxe a celkom mi to tam vyhovovalo,ze je tam zenska posilka,kedze ja moc pred chlapmi cvicit nemusim...ale mozno je to len o zvyku.Je aj tam zvlast zenska??

otazocka:)

jeej sranda aj ja som z nr :)) teda tam som sa narodila , chodila na strednu a teraz na vysku , ale byvam kusok od nr . Ja som chodila do polygymu len teraz na to nejak nie je cas,,, Ale chudnem aj bez toho :) Stacia mi skusky... vtedy ani jest nemozem :) a po skuskach idem opat cvicit do fitka :))

veronn

mam 32rokov,pochadzam z LV,ale byvam v NR...Kedysi "za mlada" som vela cvicila a behala,ale teraz absolutne ze nic,len obcas sem-tam nejake kratkodobe pokusy...Teraz sa snazim viac hybat a postupne si pridavat,kedze telo si uz dost odvyklo,tak nech sa vyhnem nejakym zbytocnym zraneniam...Teraz na konci maja ma caka laserova operacia oci,tak do vtedy este pockam,a potom by som konecne chcela naplno zacat behavat a aj do posilovne chodit...A co ty??