Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

veronn

brontanaska,ja som dnes nevydrzala len na stavach a ovoci ci zelenine.Dalala som si aj duseneho pangasa a cottage teraz vecer...ale aj tak fajn,vsak nic nezdraveho som si nedala,no nie?? :-)

Sisi135

VANESA: A koľko myslíš že z tých kíl čo si schuda bol tuk?? Minimum kedže zeleninka moc bielkovín teda nemá a pri nízkom príjme bielkovín tuky dole proste nejdú

VANESA77

Dievčatá, odporúčam knižku od Antónie Mačingovej, Najedzte sa do štíhlosti. Jedná sa o detoxikačnú kúru, ale garantujem, že ak pôjdete podľa knižky kilečká pôjdu dole. Zajtra končím 4-týždňovú kúru, ručička na váhe sa pohla zo 66 na 63. Základ je, že som nehladovala, v receptoch je zo začiatku samá zelenina ako brokolica, cvikla, mrkvička, zelená fazuľka, samé mňam recepty. A veľa veľa piť. Držím palce, u nás v práci na tomto fičíme všetky, každá máme výsledky :) Držím palce.

angela85

ja tiez skusava taketo dni, zeleninove stavy, zeleny caj a voda ale ja mam skor cely den ovocie a robim to cez spln a nov, len teraz naposledy som to nerobila, necitila som sa dobre

veronn

hmmm tak pred skuskou si dat takyto den,na jednej strane moze byt fajn,ale na strane druhej,ja by som sa asi nevedela sustredit na ucenie a vkuse by mi mysel odbiehala k jedlu...nooo,ale taky odstavovac by sa zisiel aj mne,musi to byt skvela vec.Tak teda fajn,doobeda ovocie,poobede zeleninka,uz sa tesim :))

brontanaska

ahoj :) No okrem stavy doobeda ovocie a poobede zeleninka. Tak to snad prezijeme :)ja som si dala teraz pred chvilkou mrkvovu stavu s jablkovou. mame odstavovac doma, tak som to zmiesala.rozmyslam, ze si dam ale banan, nech mam nejaku energiu. treba sa ucit na skusku a rozmyslat stale nad jedlom nie je dobry napad :D

veronn

brontanaska cisto stavovy dnik??Fuuu no to neviem ci by som zvladla,ale vyskusam do toho ist s tebou...esteze som este neranajkovala :))

brontanaska

no baby , dnes krasny jedalnicek. si vravim, ze pridem domov a dam si zeleninovy salat s kuracim maskom.prisla som domov, moj salat zjedeny ( sestra) tak soom sa nastvala a zjedla som tri palacinky:D je mi z nich tak akurat zle. zajtra kedze je mesiac v stave, ze cuva chcem si spravit stavovy ocistny dnik. cviklova stava, mrkvova atd.+ zihlavovy cajik a mineralka. snad neumriem od hladu :) alee treba troska urobit post :) neprida sa niekto ?:)

veronn

ahoj velrybkaZUZU,vitaj medzi nami a som rada,ze si sa odvazila ozvat sa a pridavas sa k nam :-) Hm 0,5kg za mesiac je dost malo,bolo by lepsie a urcite aj pre teba motivujucejsie keby si to polkilecko schudla povedzme za tyzden...Co keby si napisala tvoj jedalnicek,mozno by sme vedeli poradit,kde robis chybu...

veronn

ahoj velrybkaZUZU,vitaj medzi nami a som rada,ze si sa odvazila ozvat sa a pridavas sa k nam :-) Hm 0,5kg za mesiac je dost malo,bolo by lepsie a urcite aj pre teba motivujucejsie keby si to polkilecko schudla povedzme za tyzden...Co keby si napisala tvoj jedalnicek,mozno by sme vedeli poradit,kde robis chybu...