Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podarí sa nám to do leta??

Príspevok v téme: Podarí sa nám to do leta??
veronn

ahojte spolubojovníčky a spolubojvníci proti tukovým vankúšikom a kilečkám navyše...Začala som chudnúť od 18.3.2011 pri mierach 168cm/76kg.Moja momentálna váha je 72kg,ale zišla by sa mi nejaká spolubojovníčka,alebo aspoň nejaká tá psychická podpora,aby som v tom boji pokračovala aj naďalej a nepoľavovala...Samozrejme aj za všetky dobré rady budem veľmi vďačná...Pridá sa niekto,nech sme fešandy do leta??

veronn

brontanaska neboj.Jedna nedela predsa nemohla narobit az taaaak vela skody.Za jeden den si urcite nepribrala naspat 5kg...A co si aj pribrala,tak musis ratat aj so zadrzanou vodou...Nepanikar a jednoducho pokracuj vo svojom stravovani sa dalej.Daj si par odlahcujucich dni a neboj,vsetko bude O.K. A obcas je aj dobre dopriat si jeden den viac a potom sa ti znova rozbehne,znova nastartuje a zrychli metabolizmus.Ale samozrejme,po tom jednom dni musis dalej pokracovat racionalnou stravou...

brontanaska

vcerajsia nedela ma zabila. totalne vsetko zle. nic nebolo tak ako malo byt, akurat ranajky. obed a vecera cista katastrofa, mam pocit, ze mozem zacat odznova :D dnes idem plavat tak sa vyburim :)

veronn

JanulQQQa nevazit sa kazdy den,bolo naozaj tazke.Mozno este tazsie,ako sa zacat zdravo stravovat :))) Ja som tu vahu jednoducho schovala a vo svojom zositku mam napisany najblizsi termin vazenia sa a vtedy tu vahu znova vytiahnem...alebo ak mas digitalnu,tak z nej vyber baterky a nech ich mamina niekam schova a da ti ich az vtedy,ked budes mat termin vazenia sa.Ja sa snazim naucit sa vazit len raz do mesiaca.A ci uz vidno vysledky??Ano,sice na kila som mozno neschudla vela,ale ta zmena je viditelna a aj citelna.Uz sa ma opytali aj taki,co nevedia,ze chudnem,ci drzim dietu,ze to vidno na mne.A aj rifle su mi volnejsie a brucho nemam take sfuknute,ako pred tym.Takze ja si myslim,ze ja sa tohoto sposobu stravovania len tak rychlo nevzdam.Myslim,ze je to uz na cely zivot...Vies,clovek si to musi uvedomit v prvom rade v hlave a potom to uz ide...Pytala si sa,takze ja meriam 168cm a mam 32rokov :-)
Laurina22 a keby si napisala nieco blizsie,ze ako sa stravujes,ake mas miery,ci cvicis a tak??

Laurina22

Baby,ja vam tak zavidim,ze vam sa dari.Ja chudnem,zdravo sa stravujem,nejem sladke,nejem slane,mastne,vyprazane.A nic,Uz som zufala.Mam dokonca pocit,ze priberam.Som stale nafuknuta a citim sa ako huspenina.

veronn

janulQQQa mne pomohol hlavne na zaciatku ten rozpis jedal na nasledujuci den.A zo zaciatku som si priblizne zratala ktore jedlo ma kolko kalorii a snazila som sa v jednom dni prijat okolo 1500-1800kcal.A kedze uz v tom mam svoj system a priblizne viem ktore jedlo ma aku kaloricku hodnotu,tak uz ani ten rozpis ci zosit nepotrebujem.Ale samozrejme,aj teraz obcas porusim a idem na pizzu,ci si dam nieco sladke,ale nie je to tak casto ako kedysi.Povedzme tu pizzu si doprajem 1-2x do mesiaca a sladke sa snazim max.1-2x do tyzdna.Sladke sa snazim nahradzat hrozienkami,orieskami,medom a horkou cokoladou.Samozrejme aj pri nich si musis ustrazit mnozstvo,ale je to skvela nahrada za maskrtenie.Ver mi,na zaciatku sa ti oplati tomu jedalnicku venovat trocha viac casu a potom to uz pojde same od seba,ze to uz ani nebudes riesit...Verim tomu,ze to dokazes a si spravne nastartovana.Neolutujes to v buducnosti.Bodaj by som to ja v tvojom veku takto vyriesila...

JanulQQQa

Veronn ...teraz ked čítam čo si pisala,ako keby si hovorila omne...žial bohu mam z dietami skusenosti tolko ako niekto za cely zivot nezazije...a to mam 17:) Raz som sa aj k svojej váhe dostala,pred 2 rokmi...ale jedine co som po prestani s dietou dosiahla bolo viesco? jojo efekt...toto uz naozaj nechcem,preto chcem ziskat kontrolu nad jedlom...obdivujem vas ...teba velrybku aj ostane...ze ste to zvladli...ten velky krok... :) a zacat zit zdravo...lebo podla mna toto je obdivuhodne...a nie nejest a trapit sa s dietami... :)A presne s tym vazenim...mám taky isty problem...rano vstanem a prvym krokom je vaha... proste chore...zajtra rano vstanme...odvazim sa ...aaa najblizsie váženie 1.7... :) a uvidime ci zvladnem moj najvacsi krok v chudnuti... aaa ty si ako zvladla sa tak dlho nevazit? woow... tak to by som brala.... werim ze budes mat krasne vysledky ked sa opat postavis na vahu...fakt som sama zvedava...aaa kde si si prestudovala nieco o zdravej vyzive? na nete?a lebo si mala nejaku knihu? A pri akej vyske mas 76kg? aaa na veciac uz necitis vysledky? ludia uz nemaju nejake ohlasy? ...naozaj sa mi paci co pises,,,mas podobne skusenosti s chudnutim, uz len zvladnut ten krok posledny...co si ty zvladla....zdrave chudnutie...ozaj dik za rady.... ja si dufam ze najdem tiez co mi sedi,budem si odopierat hlavne sladke,to mam rada :P a tesim sa na to vsetko,lebo chcem ziskat ten dobry pocit,sebavedomie, a obliect si vsetko co sa mi paci :):) idem do toho prvykrat pozitivne...tak dufam ze je to dobre znamenie :)

JanulQQQa

Ten zošit je naozaj dobrá vec podla mňa... :) ked si rozpises napapier co si zjedla,vyzera to ovela horsie ako ked si to len v hlave uvedomis :)No o tie Kcal sa pytam preto lebo vsade vidim tie rady ze si mas pocitat kalorie aspon zo zaciatku a tak...ale ja som tiez velmi pohodlna na to ,aby som si vsetko vazila a pocitala :)Ja mam fitko celkom rada,ale chodim tam len v zime,ked vonku nieje vela moznosti....vo fitnescentre spoznam vzdy niekoho noveho...tak to mam rada tam, zijem v malom meste a do fitka opslednu dobu chodia rovnaky ludia,sem tam zacne chodit niekto novy,cize to je uz taka jedna mala rodina :D aaa tvoj sposob sa mi paci,našla si si sposob ktory je podla mňa naozaj obdivuhodny...a ovelalepsii ako nejake diety...ak chytim vsetko pod kontorlu,ako vy tu dievcata co ste tak budem naozaj stastna.... na skuskove? tak drzim ti palce... :) aaa na aku vysku chodis?

veronn

JanulQQQa ja chudnem cely zivot :-D Ale pravdou je,ze do teraz som sa o to snazila vzdy nejakymi "zarucenymi" dietami...NIKDY NESKUSAJ a nikdy sa do ziadnej nepustaj!!!Hovorim ti to z vlastnej skusenosti a myslim to len v dobrom...Len si nimi rozhadzes cely organizmus,metabolizmus sa zblazni a si v prdeli... :-D Presne ako povedala velrybka: zmensit porcie,vyberat si zdravsie jedla,trochu viac pohybu a pojde to dole...A presne tohoto sa drzim aj ja a uz si nedavam nejake nerealne ciele,ze do vtedy a vtedy musim tolko a tolko kil schudnut.Je to ta najvacsia blbost.Jednoducho som si to pekne vsetko zrovnala v hlave a presne ako si aj ty povedala,s postavou a vahou sa trapim cely zivot,tak co je oproti tomu rok-dva,kym dosiahnem svoju vysnivanu vahu...Idem na to radsej postupne,pomalicky,ale mam istotu,ze uz navzdy!Lebo mne nejde len o chvilkove zdrave jedenie,ale ide o celkovu zmenu zivotneho stylu...A ako som zacala??Troska som si nastudovala nejake veci ohladom zdravej vyzivy a vlastne som si z kazdeho zobrala to svoje,co mne vyhovuje...To znamena,ze na zaciatku som si aj ja viedla zositok,urobila som si vzdy predbezny plan stravovania sa na dalsi den,snazim sa dodrziavat odstupy medzi jedlami 2-3hodiny,snazim sa mat v chaldnicke len veci,ktore by ma zbytocne neprovokovali a ako aj velrybka spomenula,snazim sa medzi jedlami nezobkat zbytocne.Takto sa snazim stravovat od 18.3.2011,kedy som zacinala s vahou 76kg.Ja som mala ale ten problem,ze som sa vazila kazdy den rano,ako som sa zobudila.Bolo pre mna velmi tazke sa od toho odnaucit,ale uz sa mi celkom dari ;-) a teraz mam najblizsi termin postavit sa na vahu 1.6.,tak vtedy ti poviem moj ubytok vahy.Dufam,ze sa prijemne potesim...

velrybka

no ja mam tiez zalozeny zositok a tam si pisem co som zjedla,kolko vody som vypila a take poznamky ci som bola hladna,ci som mala chute na sladke a pod. A vzdy vecer ked si pozriem tak vidím kolko som toho zjedla,aj napr.ze to som nemusela,toto spravim tak a toto tak :) Hej mam 20,v lete bude 21 :)neviem ake mam BMI,velmi ma to BMI netrapi,skor sa riadim cm a vahou,no ja mam taku postavu ze ked sa pozriem do zrkadla tak som "rovna" ale ked z boku tak uff :) Zo sladkostami som dost sekla,osobne som si prestala kupovat sladke,lebo kazdy den som musela mat daco sladke..teraz mam tak 1x do tyzdna a mozno 2x do tyzdna nejaky cukrik,no a vcera som mala zmrzku...kcal nepocitam,nechce sa mi :) len som proste zacala jest pravidelne 5x do dna,mensie porcie,medzi jedlom ziadne zobkanie!,2-3l cistej vody,ziaden alkohol,ani sladene napoje...do fitka nechodim,skusala som uz davnejsie ale ja tomu fitku neviem prist na chut,vadia mi tí fučiaci chlapi :) a pohlady tých peknych chudých báb :) jednoducho prostrediu fitka nemozem prist na chut...od vcera som zacala cvicit,brusaky,roznosky,take zhyby do boku,aj posilnovanie na ruky,musim spevnovat aj trosku kondicku ziskat..obcas si zatancujem Zumbu z CDcka,no hlavne sa snazim kazdy den vyjst von aspon na hodinovu prechadzku kedze teraz vela sedim lebo sa mam vela ucit na skuskove. A v ziednom pripade si nemozem dat to na co mam chut :) lebo to by nefungovalo. Celkovo citim ze sa mi stiahol zaludok a ze uz nevladzem tolko zjest co dakedy.

takze zmensit porcie,vyberat si zdravsie jedla,trochu viac pohybu a pojde to dole ;) !!!

JanulQQQa

Ahoj veronn :) dakujem za privitanie a podporu :) Teraz sa ta budem troska vypytovat ak ti to nevadi... Ako dlho uz chudnes? ake vysledky si dosiahla? :) a mala si podobny problem? a ako si stym sekla? proste to je asi najtazsie co je pre mna v chudnuti,najst tu mieru :) A ano so sportom problem ziaden nemam :) keby zalezalo len na nom tak som jak modelka :D:D:D:D ja obden behám,chcem zacat kazdy den...venujem sa tenisu,bicyklu a zacim s korculami teraz ked je teplucko :).... aaa citala som tvoj komentar ohladom behania :) ak chceš začať behať tak zacni pomaly...Ja ked som zacinala tak som pomaly po 2 minutach bola zadychana jak nik, a teraz dokazem prebehnut aj pár km pohode....Skús začat pomaly...zober si nejaký časovač, ja som to robila tak že som 2 min behala 1 chodila a dookola :) potom som behala podla seba,ze pokial som vladala ale stale som to striedala s chodzou...a vzdy som behala rovnaku trasu a pekne sa da vidiet ako sa zlepsujes,vzdy si o nieco dlhsie vydrzala :) pekny pocit pokroku :)a ak zvladnes beh na rovine,najdi si trasu nejaku,kde mas nejaky kopcek,staci len ze si trosku po kopceku pobehas :) tam ti velmi dobre lytka pracuju a lepsis si kondicku :)a odporucam beh po polnej ceste,lebo na betonovke bolia klby ako nikdy :)