Násť-ročne mamičky

elsa5.5

Laurina súhlas s tebou,tiež nie som za aby 15,16 ročné dievčatá tlačili pred sebou kočík,,rodičia majú svoje deti už od útleho veku učiť k zodpovednosti,rozprávať sa s nimi na túto tému informovať ich o možnostiach ochrany pred otehotnením a možnými chorobami aj zodpovednosti ktorá ich čaká až sa stanú rodičmi....,nikto nevie ako dopadne,ale snažiť sa spraviť maximum pre to aby sa to dieťa správalo zodpovedne:)

Laurina22

Vejva ano predstav si ze MAM rozum a nielen ja,proste aj ked som mala 16 a sexovala som,tak som ten rozum mala a ked frajer chcel aj bez kondomu a ja som nemala tabletky tak som proste povedala NIE!A mala som 16 a mala som rozum!A HAK?To je chyba tvojho lekara ze ti predpisal a daval do teba to co daval,nie samotnej HAK.To nie su lentilky,ja som sa s mojim lekarom porozpravala o plusoch aj negativach a sama som sa rozhodla,ze to brat chcem.Do teba to tiez nikto netrepal nasilu.

lionesssssss

vejva - antikoncepcia nerovná sa automaticky hormonálna antikoncepcia... my používame iné typy antikoncepcie... dá sa to aj bez hormónov, ver mi ... antikoncepcia určite áno, ale nikto netvrdí, že to musí byť automaticky hormonálna

vejva

Musim sa zapojit lebo uz mi leze na nervy ze antikoncepcia ja som si s nou posrala zdravie a mam to aj potvrdene ze islo o zlu nasadenu antikoncepciu keby ze viem tak nikdy si ju nepredpisem.nasledky?ano neplodnost.Radsej som mohla ostat tehotna v 17 ked som ju zacala uzivat ale asi mam stastie vsetko vyriesilo umele oplodnenie nastastie tak ak nemas naladu si to tu citat tak sa otprac s fora a neprispievaj lebo sa mi zda ze len ty mas rozum lebo si nebola tehotna v nastich

lionesssssss

mladosť je už raz taká... nerozumná... ja som tiež stvárala kopu hlúpych a nerozumných vecí, ktoré by som rozhodne teraz už nerobila...

Laurina22

Aj nizsie je taka tema,precitala som si vek a skoro ma prekotilo...ja neviem,mne je to jednoducho nepochopitelne.Co antikoncepcia?Co ochrana?Co rozum?

lionesssssss

Laurina, ja nevidím veľký rozdiel medzi tehotnou 16tkou a tehotnou 18tkou ... nepreceňuj dnešné osemnásť ročné slečny... máme také doma - 16 ročnú aj 18 ročnú a poviem ti, niekedy sa mi tak zdá, že tá 16tka má viac rozumu a zodpovednosti ako 18tka... je to "prašť jak uhoď"..