Násť-ročne mamičky

nikki.7

Aja, máš úplnú pravdu.

Neviem prečo sa tu poniektorí tvária, že nerozumejú pojmom degenerácia a podobne.

Je to presne o tom,že mládež veľakrát nemá ani pojmu o tom,na čo slúži antikoncepcia a tak to potom vyzerá.

Aja02

Neviem čo je na tom vtipné. Každý priemerne inteligentný človek pochopil, ako to Treesha myslela. Pre tých menej chápavých to asi treba vysvetliť. Ak decká nie sú poučené o antikoncepcii, nemali by spolu spať. Mali by vedieť, že ochrana neslúži len proti otehotneniu, ale chráni aj proti pohlavným chorobám. Sex by mali mať iba z osobou, ktorú dobre poznajú a nemali by rozťahovať nohy kde komu. Snáď všetci pochopili.

Čo sa týka tehotenstva násťročných. Spoločnosť si na nich už zvykla. Nikto sa nad nimi nepohoršuje, veď si skúste prečítať rôzne fóra na internete. Nájdete tam mnoho príspevkov o tom, ako tieto dievčatá obdivujú, ako to zvládajú a pod. Tieto "super mamičky" si nájdu nejaký super argument, prečo je tehotenstvo v tomto veku normálne. Tu sú tie najčastejšie používané:

1.Kedysi sa tak úplne bežne rodilo a nikto sa nad tým nepozastavoval.

2.Aspoň budem mladá na stužkovej.

3.Keď bude medzi nami menší vekový rozdiel, budem mať s ním dobrý vzťah.

4.Moje dieťa bude mať aspoň mladých rodičov a nebude sa za nás musieť hanbiť.

A je ešte ďalšia kopa stupídnych argumentov, ale momentálne si na ne neviem spomenúť. Žiaľ, teraz sa už ľudia zbytočne nad nimi pozastavujú. Doba je taká, akú sme si ju vytvorili a bude sa to len zhoršovať.

Threesha66

No predstav si mne mama davnejsie povedala ajked som to uz vedela ze treba pouzivat ochranu a potom asi ako vies tak deticky sa rodit tak rychlo nebudu

Threesha66

Ja som to myslela tak pokial nemaju doma net alebo ich mamaicka nepriucila k niecomu co maju a co nemaju tak by to nemali vobec robit pretoze to potom dopadne asi tak ze sup a je tehotna.

tpch

Treesha-pokial nie su skuseni, nemali by s tym ani zacat-to je dobra haluz, ved neskuseni vzdy musia nejako zacat a ked je niekto skuseny, tak nemoze zacinat, logika ti chyba :-D

Threesha66

No v podstate ani ja nemam nic proti sexu pred svadbou ani v takom veku no pokial niesu skuseny tak by to nemali vobec zacat, najprv sa ujistit ze vsetko co ma byt cize i ochrana je. Lenze ak zoberiem do uvahy ciganov a to tiez niesom rasistka ale zatial co o nich citam tak su to obycajne svine, tak ty nemaju ziadne zabrany pred tym mat sex a rodit uz v 15tich.

vierka86

jajka001
tu uz nejde o rasismuz ako taky, ze cloveku vadi ze ma niekto inu farbu pleti alebo ina narodnost, tu ide o to ako ti ludia ziju a kto sa o nich stara...to video a aj ostatne co su tam presne vystihuju tych ludi, bohuzial
ja mam 4,5 roka v pestunskej starostlivosti poloromske 5 rocne dievcatko a je to to najuzasnejsie slniecko na svete, rozumne, krasne,