čaute kočeny, kto sa ku mne pridá? chudnutie od 18.04.2011 s 90-dnovou rozliš.diétou. Potrebujem, aby ma niekto podporil a ťahal za svojím úspechom. zatial sme dve kočeny, ktoré chcú naspať svoje sebavedomie.
chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011
mima-píšeš,že chodíš na zumbu a nič sa s tebou nedeje.každý človek má určitú hladinu,pri ktorej chudne čo najviac,závisí to odveku a možno ty tú hladinu bud nedosahuješ alebo presahuješ a vtedy nechudneš. dávali to aj v telke,kde na jednej kočke testovali zumbu ona bola riadne spotená ale nakoľko svoju hladinu prekročila,tak nespálila nič.tak riešili potom iný šport.ja som bola na zumbe raz a mne to nevyhovuje,nepoznala som kroky a motala som sa tam ako slepé kura.aj tak najdôležitejšie na odbúraní tuku je strava-tvrdí czoborová,že je to až 80 percent,tak podme na ne.
Lenka, ja som počas tých troch týždňov strašne veľa cvičila, hodinu denne plávala, hrala tenis, ping-pong, proste všetko, čo prišlo... A tých 60 kg za 90 dní je realita, len to chce pevnú vôľu...a pritom mal dotyčný sem-tam aj nejaké prehrešky a aj tak to šlo. Hlavne je treba sa aj hýbať, úplne ideálne by bolo pravidelne a to je to, čo sa mi nie vždy chce. Ale keď Ti začnú hovoriť, ako fajn chudneš, je to ako droga a veľmi to vie povzbudiť :-)
kočenky,vy ste také zlaté,ja vás obdivujem,že ideme spolu do toho sebazaprenia a ako sa vraví,cica nežer.je nás tu už pekná kôpka,tak sa na vás všetky teším a POZOR - pondelok sa blíži,je to náš deň D,ktorý nám zmení našu vizáž a aj dosiahneme svoje sebavedomie,lepší krok a svižnejší.
vítam tu aj tie,ktoré sa už rozhodli a aj nové,ktoré sa k nám pridali.už vidím,že svoj ciel dosiahnem a to aj vdaka vám. preto vám už vopred dakujem.
ozaj babenky, odkial ste všetky? možno aj chodíme niektoré okolo seba.ja som z Trnavy. a vy?
ahojte baby tak vidim ze je tu den co den viacej odhodlanych bab na chudnutie-to je dobre uvidite ze spolocne to pojde lepsie:-)mima 72 tak to je pekneeeeee cisielko za tri tyzdne to ako sa ti podarilo?????a ten tvoj znamy ozaj dal dole 60 kil?????a to ako preboha????prave listujem recepty ku tejto diete tu na nete a jeden som aj vyskusala na skusku len tak lebo som nevedela co varit dnes na obed-vybrala som zo skrobov zemiakove plackyyyy-vyyyyborneeeee!!!!!!!pekny den prajem
ahojte baby, tuto dietu som si zacala pred mesiacom..ale zlyhala som..preto chcem zacat odznova :) tak by som sa k vam pridala :P
Ahojte baby :-) dobre sa tu čítajú tie vaše príspevky, vidím, že budeme asi hnať jedna druhú a o to tu ide...ja by som chcela zhodiť aspoň 15 kíl, čo viem, že keď sa zapriem, sa mi aj podarí, ja som touto diétou zhodila pred pár rokmi za 3 týždne 14 kíl.Ale som strašne lenivá cvičiť, neviem sa do toho naštartovať, hoci aj ja mám doma steper, rotanu, koberec na tancovanie, len cvičiť na tom akosi nemá kto :-(
Začala som chodiť na zumbu, ale čuduj sa svete, nezhodila som tam ani kilo, môj metabolizmus sa asi zbláznil.
V tejto diéte sú najhoršie prvé štyri dni, to by som pojedla aj klince a práve tam vždy zlyhám, väčšinou na prvom vitamínovom dni. Mám však známeho, čo zhodil za tie tri mesiace touto diétou 60(!) kíl, takže je to úplne reálne, len to chce kus sebazaprenia :-) som strašne rada, že tu je toto fórum, dúfam, že nám to všetkým pomôže...takže holky: veľa chuti do diéty...a málo chuti do jedla :-)))
ahojte baby tak citam tu vase prispevky ako sa vsetky tesite na pondelok-samozrejme aj ja!!!mam skoro 25 rokov,168 cm a skaredych 86 kil (aspon naposledy som tak mala a potom som vahu radsej skryla)ale v pondelok sa samozrejme odvazim nanovo!nikdy som nepatrila medzi chudych ludi stale taky priemer ale zmenou bydliska(som vydata v taliansku)zmenou stravy a neskorsim tehotenstvom sa to vysplhalo az tak daleko:-(ale verim ze spolocne to dokazeme a kila pojdu smerom dole!!!!Skusila som uz tuto dietu ale len 2 tyzdne lebo potom som zostala tehotna,aj ja mam stacionarny bycikel,tocnu ale pri malom syncekovi akosi malo casu ale ked sa mi podari tak byciklujem 4 krat do tyzdna na bycikli a dva krat do tyzdna chodim na plavaren a to je vsetko o mne:-)pekny vecer
helus-mala som prácu,kde som bola stále v pohybe,tak som si mohla dopriať v jedle hocičo a hocikedy,zrazu som prácu po 13rokoch zmenila za sedavú a nastal problém,váhu,ktorá je teraz,tak to som ešte nikdy nemala. asi pred dvoma rokmi som schudla a to parádne a povedala som si, že sa budem držať,lebo som mala super body,lepšie ako predtým. a ja krava som to nechala zase zájsť tam, kde teraz, no ja som taký blbec,...rôzne prívlastky si teraz dávam. takže znova-schudnúť a už tak aj zostať,vtedy som začala nosiť aj dcérine rifle veľkosť 36 a teraz mám 44veľkosť no čistá katastrofa. a mne to ide všetko hlavne na stehná a zadok.
pred tými dvoma rokmi ma nahovorila kolegyna,ja som to vydržala,kým som neschudla aj vdaka tomu kurzu chudnutia a ona po dvoch týždnoch to vzdala. pevnú vôľu mám,len sa musím vzoprieť sama sebe. dakujem za to,že na mna myslíš,určite budem potrebovať tvoje rady,ked už to mesiac ťaháš,verím,že nastane zlom a tie kilá ti pôjdu rýchlejšie i ked sa hovorí, pomaly dalej zájdeš. drž sa a bojuj, pa moja
qwertka-ja už túto formu stravovania som mala ale len tri týždne,potom ja ani neviem,prečo som to skončila.ale kg išli krásne dole-vážila som sa každý den,najmenší úbytok som vždy mala po škrobovom dni,takže zemiaky mi nerobia moc dobre.
cvičiť? mám doma stepper,ale akurát je zapadnutý prachom.asi ho trocha oprášim a pár tých výstupov si spravím každý den,kedysi som na nom fičala každý den 500 schodov.a krásne sa mi vtedy vyrysoval zadok a zbavila som sa bokov.ale ked som užívala herbalife,tak vtedy som necvičila a kg išli nádherne dole a postava sa formovala tak ako keby som aj cvičila,lenže ten herbalife ide viac do penazí,hoci je to pohodlné,lebo toľko neriešiš,čo jesť,ked máš ranajky a večere koktejl s proteinom a obed normal.už som to tu aj v jednom príspevku písala,skús si to tam nájsť.
ked chodím po obchode a páčia sa mi veci,ktoré si už nemôžem dovoliť,tak ma to štve a som nahnevaná sama na seba,tak od pondelka ideme na to, a ideme to zmeniť, že? teším sa aj na teba-vitaj v našom klube, pa
helus - moja zlatá a koľko potrebuješ ešte dať dole kg? lebo ja asi 16kg,čo nie je málo,môj rekord bol za tri mesiace dať dole 16kg,tak rátam, že do leta, je to len o chlp.nemám žiadne recepty na parný hrniec,ale na internete určite nejaké nájdem,ktoré budú vhodné aj na zmenu môjho jedálnička,držím ti palce na dalšie chudnutie a maj sa krásne zatial, pa