chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011

Helus

tuto dietu drzim 1x,ale som odbornicka na vselijake diety,a nasledny jojo.teraz chcem schudnut a konecne si to aj udrzat,tak verim ze budem uspesna.ja som zacala 13,3 a mam dole len 3 kila,to je mojim metabolizmom,a ajm vekom to bude 45 rokov mam.Ale nevzdavam to,pokracujem pekne dalej,tak aj vam baby drzim palceky.

qwertka12345

ani neviete, ako sa neskutocne uz na to nase chudnutie tesim! uz ste niekedy drzali tuto dietu? aj budete cvicit?

Helus

Ada68 aj my mame doma parny hrniec,dcera kupila v Kauflande,bol v Akcii.Parim na nom brokolicu,a ostatnej rodinke knedlu,je fakt dobry.

ada 68

mima teším sa na tvoje úbytky tukových zásob, neboj , zničíme ich,držím palce a v pondelok ideme ako do boja na plné gule:D

ada 68

lenka a qwertka - ja vás tu zdravím a zároven vitajte v klube vojna proti tukom.ten zelený čaj ja by som odporúčala vždy si spraviť čerstvý ráno,na obed,večer a stačí po 1 šálke čajovej/čo je asi 2,25 dcl.takže ak vypiješ liter, tak to máš ešte viac,stačí ti trištvrte litra a nič sa nestane,ak si to spravíš naraz a postupne piješ.čítala som , že je dobré si ho dať po jedle.neviem.teším sa na pondelok.mám doma aj parný hrniec,tak keby dačo-začnem ho používať.teším sa na vaše skvelé výsledky.ja meriam 166cm a váha-netuším,ale vysoká nad 70kg určite,lebo mám problém s nohavicami.teraz som si kúpila už číslo 44veľkosť,nikdy takú veľkosť som nenosila,ale tepláky sú mi vždy dobré,tie rastú so mnou:::DDD
tak sa do nedele nažerte na čo máte chuť a v pondelok idéééééééééééééééééme na to

ôôô 88

Tak byby uz sa to krati tak by sme sa mali vsetky pomerat a odvazit v pondelok by sme si tu mohli zapisat miery a ist do toho co poviete? mate vsetky knizku ci budete brat recepty z nettu?treba si odmerat hmotnost
pas
boky
hrudnik
nadlaktie
stehna
a v pondelok hura nato zatial pa pa adka mozes nas zacat viest

qwertka12345

cawte,ja zacnem s vami...kolko vazite a meriate?ja 178/98.urcite ju vydrzim celu a budem sa v tomto stravovani drzat i nadalej...

lenka007

ahoj Ada 68 tak od pondelka zaciname ok???chcela by som sa opytat toho zeleneho caju treba pit trikrat denne asi ake mnozstvo????ked si rano zalejem liter a do vecera ho vypijem-mozem???ale treba pit este viacej????

lenka007

ahojte baby tak pridavam sa k vam po porode mi zostali dost kil na to aby som konecne zacala s tym nieco robit,jem sice oddelene ale nie podla tejto diety a ked mam chut tak si dam hocico,budem rada ak sa k vam mozem pridat a budeme chudnut spolocne,vahu som odlozila uz skor ale v pondelok rano ju opet vytiahnem odvazim sa a dam presne info o sebe.drzim palce uz aby bol pondelok:-)

ada 68

všetkým kočenám,ktoré mi držia palce veľmi pekne dakujem,budem to potrebovať.budem tu dávať svoje výsledky a toto forum budem považovať ako za také sedenie o chudnutí.je to veľká motivácia-dostať sa do svojho pôvodného sebavedomia a ked okolie reaguje na úbytok váhy a hlavne veta-ako dobre vyzeráš,čo robíš? mám 42 rokov a dve dospelé deti,dcéra 22 a syn 20 rokov,tak je čas sa venovať sebe.už aj manžel začína mať také mierne náznaky,tak baby ideme do boja-do veľkej tukovej vojny.zvíťazíme - a o tom to je.