čaute kočeny, kto sa ku mne pridá? chudnutie od 18.04.2011 s 90-dnovou rozliš.diétou. Potrebujem, aby ma niekto podporil a ťahal za svojím úspechom. zatial sme dve kočeny, ktoré chcú naspať svoje sebavedomie.
chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011
Tany - dakujem za tvoj ohlas,rozhodla som sa až po dvoj dnovej oslave, už som také niečo zažila a bolo to samé reči.keby som sa vyhovárala na oslavy, tak by som začala po šibačke. dakujem ešte raz a prajem pekný dník, pa
ôôô - dakujem za podporu.budem rada,ak sa ku mne pridáš,môžeš mi poskytovať nejaké to info,zároveň ma ťahať do boja s tukom. pekný den ti prajem
ahojte je jedno ze kedy zacnete ale drzim palce mozno sa pridam uz som tuto dietu skusila ale nie 90 dni ale len 30 dni slaba vydrz ale za ten mesiac som dala dole 8 kg a kazdy si to vsimol ze co robim a to som ani necvicila no nic len som si to pokazila ze som nevydrzala dalej a mam naspat 5kg cize ostalo mi aspon 3 kg dole a to sa uz ale prezieram tak drzim palce
ada68 dobre si si to premyslela ze chcem zacat az po oslave, ja sa stym stretavam kazdu nedelu ze sa ma pytaju preco nejem a preco nechcem a same PRECO PRECO PRECO...
No drzim ti palce ked sa uz odhodlas toho 18.4 aby ti pevna vola vydrzala co najdlhsie a kilecka aby isli rychlo dole hlavne bez jojo efektu.
Pekny vecer ti prajem :)
som zvedava ci napises aj toho 18teho...polepetkova ma pravdu, zo svojich preslapoch viem ze je to len vyhovorka ta oslava, ked raz chces treba zacat hned inak to malo kedy funguje...zalozila si temu 10teho do tej oslavy si mala 6 dni, za tu dobu si mohla dat dole mozno krasne dva kila a na oslave si si mohla kludne dopriat a nic by sa nestalo/ja mavam akcie kazdy mesiac popri diete/...ale snad sa mylim a podari sa ti to...drzim palce...mohla si si temu zalozit neskor, takto to ludi len otravuje lebo tych tem uz tu bolo plno...tak preto treba ratat aj s takymi ohlasmi...
helus-kamoška mi vravela,že dostala info od doktora,že ked trikrát za den vypijem zelený čaj,tak mi to pomôže lepšie tráviť a metabolizmus sa urýchli.ale že musí to byť trikrát a nie dva alebo raz.vyskúšaj ak sa ti dá.ja to tak skúsim,už ked som si ho dala ráno,tak som bola viackrát na veľkej.ked si ho dám trikrát,možno to má dačo do seba,ona tiež chudne.pekný dník.
Helus- si strašne zlatá.dakujem,verím, že mi pomôže tvoj optimizmus.máš super,že idete spolu s dcérou.ja mám 43rokov,tak sme približne rovnako vekovo staré,tiež mám pocit,že ten metabolizmus je spomalený.dnes som si bola kúpiť nové nohavice,ideme na tú oslavu a aj tie najvačšie nohavice sú mi riadne tesné,tak nech tam nie som ako jaternička.ale ked sa vrátim,tak idem bojovať sama so sebou.musím zvíťaziť a tak mi drž palce, ja tebe držím aj tvojej dcérke.pa cica
majka, dakujem za podporu, potrebujem ju, lebo sa chystám na veľkú zmenu v živote, musím a chcem schudnúť, ide leto a ja som sa tak neskoro spamatala. dakujem, že ma tu niekto podporuje. prajem ti veľa slnečných dní. pa
ada 68 moja dcera drzi so mnou,a ta dala dole 5 kil,ma 26 rokov.jej to ide lepsie,predsa mladsia,ja mam 45 rokov,a to uz metabolizmus je spomleny,ale nevadi,ja mam cas.len do toho,ja sa aj tak budem riadit po 90 dnoch tymito jedalnickami,maximalne mi vyhovuju,a nezatazuju zaludok.prajem vela stastia a hlůavne pis,my ta tu podporime,ked pride kriza pa pa.
helus, ahoj, dakujem ti, čítala som tvoje výsledky a rozhodla som sa aj ja. už som chudla formou herbalife a vtedy to išlo nádherne. len to išlo aj do penazí. prajem ti,aby si si splnila svoje sny