čaute kočeny, kto sa ku mne pridá? chudnutie od 18.04.2011 s 90-dnovou rozliš.diétou. Potrebujem, aby ma niekto podporil a ťahal za svojím úspechom. zatial sme dve kočeny, ktoré chcú naspať svoje sebavedomie.
chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011
všetkým kočenám,ktoré mi držia palce veľmi pekne dakujem,budem to potrebovať.budem tu dávať svoje výsledky a toto forum budem považovať ako za také sedenie o chudnutí.je to veľká motivácia-dostať sa do svojho pôvodného sebavedomia a ked okolie reaguje na úbytok váhy a hlavne veta-ako dobre vyzeráš,čo robíš? mám 42 rokov a dve dospelé deti,dcéra 22 a syn 20 rokov,tak je čas sa venovať sebe.už aj manžel začína mať také mierne náznaky,tak baby ideme do boja-do veľkej tukovej vojny.zvíťazíme - a o tom to je.
mima 72 a ôôô 88 - tak ideme o chvíľu na to,ja nedúfam,ja verím,že to dokážem a vy so mnou.raz som chodila na tri mesiace na také sedenia,kde sme kecali o chudnutí,vážili sa a merali.hlavne podporovali.bolo to najlepšie chudnutie,bol to herbalife,ranajky a večera bol koktejl s proteínom a obed normal.za tri mesiace som sa dostala z váhy 73kg na 58kg.takže -15kg.
ale som človek, ktorý ked nemá psychickú pohodu,tak sa naje.teraz pristavujeme k domu a to mi zožralo veľa nervov a ešte aj žerie.ale už dosť,aj tie najvačšie číslo nohavíc mám na sebe naplieskané.už sa ani nestaviam na váhu,lebo nechcem vedieť to hrozné číslo.takže od pondelka idem tvrdo a baby, ak polavíte,tak si vás nájdem a vyšibem:::DDD
Čaute, suhlasím s Polepetkovou, ak by ste to mysleli vážne začnete hned, je to hlúposť odkladať do magického dátumu :) Mne dosť pomohol tento článok, raňajky sú naozaj základom každej diéty ... www.gastroslovnik.sk
Adka, držím Ti palce a rada sa pridám od toho osemnásteho...lebo sa už odhodlávam od začiatku roka. Tak dúfam, že vydržíme :-)
Mila ada68 veru ja pijavam zeleny casik,ale od zajtra budem 3x denne.Ja pijem maximalne 2x za den.Moze to naozaj zrychlit metabolizmus.Zajtra mam ovocny den,tak zeleninkova polievka je uz uvarena,len nachystat do misky ovocko,a polievku do prace.Maj sa krasne pa pa.
dakujeme uz som pevne rozhodnuta a ze za 2,5 mes.16 kg no krasa tentokrat musim vydrzat aj ja ale ked sa budeme spolu tahat tak to bude lepsie tak uz sa normalne tesim nak uz je 18
Tak kocky, drzim vam palce a silnu volu...Drzala som ju uz minuly rok za 2,5 mesiaca -16kg, teraz som opät na nej od 8.4., zatial mam 2kg dole. Tentokrat by mi stacilo zhodit 7 kg. Tak sa drzte
Ok pridavam sa potrebujem dat dole od 10 kg az tak 15 kg.Tak zaciname od 18.4 a prvy den mame bielkovinovy ty mas knizku lebo ja mam tak 18.4 sa hlavne musime stretnut tu na fore a ideme makat ok a nezabudni sa pomerat ako je to v knizke lebo aj to velmi pomoze ja som dala dole hlavne cm no musim vylovit knizku tam by som to mala mat tak zatial ahoj
držím palce ada :)) snad ti to výjde a vydržíš celé 3mesiace :))..
mne akurat pred šibačkou končia 3mesiace,, na sviatky si dam pauzu a potom pokračujem znova dalsie 3 :)..
Žažiká - dakujem za tvoje okomentovanie,viem, že to môže byť ako taká výhovorka,nebola som na to pripravená ani psychicky.ved hned na další víkend máme šibačku a to už bude čas môjho diétovania.verím,že to dokážem,držte mi palce,lebo potrebujem vrátiť svoje sebavedomie.nie je nič horšie, ked sa človek vyhýba okoliu,ktoré má pozná o 16kg lahšiu. dakujem aj za takéto komentáre, tiež vedia nabudiť človeka a dokázať aj takýmto, že pevná vôla všetko zdolá,skúsim to.pekný den,pa