čaute kočeny, kto sa ku mne pridá? chudnutie od 18.04.2011 s 90-dnovou rozliš.diétou. Potrebujem, aby ma niekto podporil a ťahal za svojím úspechom. zatial sme dve kočeny, ktoré chcú naspať svoje sebavedomie.
chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011
lenka - už len potvrdiť priatelstvo na facebooku,našla som ťa tam
lenka - to nás pozývaš?:::DDD
no dalšia motivácia schudnúť a ísť k moru, no čo tomu dodať,lenka ak polavíš,tak si ma nepraj,lebo ja k tomu moru chcem ísť,sorry,::::DDDDD
však baby,súhlasíte so mnou?takže lenku nepustíme len tak zahálať
ahojte babenky tak citam momentalne co ste tu napisali a velmi sa tesim na pondelok,zavidim vam ze ste tak blizko a ze sa mozte stretavat:-)ja som z kezmarku ale uz dva roky som vydata v taliansku(boze ako ten cas leti),takze az budeme v lete fit a este vecsie kocky tak mozte prist k nam a spolu mozme ist k moru:-))))))a s tym facebookom je to dobry napad najdete ma pod menom lenka zanella zakopjanova,pekny vecer.papa
neboj,ja to spravím,bude to uzamknuté,len pre tých,koho si tam dáme,daj si požiadavku aby sme tam boli ako priatelia a potom to urobím,len musíme byť priatelia,neviem,verím, že si to pochopila z mojich komolenín
nájdeš ma ako adriana petrekova trnava mesto-tak to budem ja
ada aj ja som na facebokku a mam tam aj foto,a to je dobry napad,len nech to necitaju ostatni,vies,ludia su hnusni,a zakerni,vela zakaznikov aj susedov ma tam pozna.
zlatá helus-čítala som stránku kiga,tam som našla veľa super receptov.budem určite brať inšpiráciu. ja vlastne my máme tiež psa - krátkosrstú trikoloru koliu.ja práve sedím na gauči,nohy vystreté a na nich notebook.skrátka taká pohodička,zajtra ideme na tú dvojdnovú oslavu,moc sa mi nechce,ale potom je pondelok a to je den,kedy nebudem sa napchávať všetkými tými hnusobami,ktoré tak báječne chutia:::DDD.
vždy,ked sem dáš nejaké info o sebe,tak zistujem,že máme stále viac a viac spoločného.
pre naše kočenky moje zlatíčka,ktoré idú pondelok bojovať s tukom a všetky , ktoré nám držia palce a budú motivovať,tak navrhujem,či by sme sa neskontaktovali aj na facebooku,tam si môžeme priamo písať a dávať aj foto,môžeme tam mať také forum,ktoré budeme mať len my,bude pre ostatných neprístupné.
každú stredu chodím hrávať volleybal a na face máme forum len my,čo hráme.ostatní sa tam nedostanú.
na facebook som adriana petrekova
mILA ADA68.ja som teraz prave docvicila doma na fit lopte,a ked chces unikatne receptiky tak ich najdes na KIGA FORUM,TAM SU NA VSETKY DNI A JE OZAJ Z COHO SI VYBERAT.Ja sa idem osprchovat a este sem n akuknem,ved v telke n ic aj tak nie je,som doma sama len zo psom,ktory chrape.
kočenky moje zlaté,ved vy ste tak z blízka,mohli by sme si dať stretko aj skôr,aby sme sa zoznámili,ja trnava a vy ba,ved to je naskok.ostatné ešte neuviedli odkial sú.ja sa tak teším na pondelok,helus budem praktizovať tvoje recepty,ktoré si dávala na stránku.sú veľmi lákavé.a určite aj chutné.dnes som večerala jaternicu,aká bola božská,už ju dlhú dobu nebudem mať na jazýčku,ja sa na vás veľmi teším,helus ty si super,že sa držíš,budeš mojich ťahačom.dakujem,že si tu.ostatné kočky,pondelok už len dva dni a ideme na to.
oo88 a kolko chces dat dole?TY UZ DIETKU DRZIS,ALEBO SA LEN CHYSTAS?
No tak ja zase v avione xi xi