čaute kočeny, kto sa ku mne pridá? chudnutie od 18.04.2011 s 90-dnovou rozliš.diétou. Potrebujem, aby ma niekto podporil a ťahal za svojím úspechom. zatial sme dve kočeny, ktoré chcú naspať svoje sebavedomie.
chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011
mima-nemám tam požiadavku na face,
Adi, nasla som Ta na facebooku, uz to len potvrdit:-)
takže pre všetky kočky,ktoré idú na to:
moje prvé kroky:
l.dnes-nedela-si večer dám prečisťovací čaj,ktorý nesladím,ten mi zajtra doobeda spôsobí,že sa mi trocha vyprázdnia črevá
2.mám krajčírsky meter,ráno sa odvážim a pri tejto cifre si odstrihnem z metra /takže mi zostane od 0-po cifru,ktorú budem mať ráno/.potom si červenou fixou označím váhu,ktorú chcem docieliť a čiernou fixou si budem krížikovať váhu,ktorú budem priebežne mať na váhe.pri každej nižšej váhe si vždy dám čierny krížik na tú váhu,ktorú budem mať. snád ste pochopili.tento meter si zavesím na viditeľné miesto,aby som ho mala na očiach.ked budem vidieť ako tie čierne krížiky pribúdajú,tak bude hnacím motorom sa dostať k červenému krížiku.
a už len hurá do čiernych krížikov k červenému,držím palce,verím vám babulky a snád nebudeme tu mať odpadlíkov skôr než prídu k červenému krížiku
takže pre všetky kočky,ktoré idú na to:
moje prvé kroky:
l.dnes-nedela-si večer dám prečisťovací čaj,ktorý nesladím,ten mi zajtra doobeda spôsobí,že sa mi trocha vyprázdnia črevá
2.mám krajčírsky meter,ráno sa odvážim a pri tejto cifre si odstrihnem z metra /takže mi zostane od 0-po cifru,ktorú budem mať ráno/.potom si červenou fixou označím váhu,ktorú chcem docieliť a čiernou fixou si budem krížikovať váhu,ktorú budem priebežne mať na váhe.pri každej nižšej váhe si vždy dám čierny krížik na tú váhu,ktorú budem mať. snád ste pochopili.tento meter si zavesím na viditeľné miesto,aby som ho mala na očiach.ked budem vidieť ako tie čierne krížiky pribúdajú,tak bude hnacím motorom sa dostať k červenému krížiku.
a už len hurá do čiernych krížikov k červenému,držím palce,verím vám babulky a snád nebudeme tu mať odpadlíkov skôr než prídu k červenému krížiku
baby,toto je náš maskot,ktorý nás povedie dalej a vpred k nášmu vytúženému cielu
kočky moje zlaté,tak už mám po oslave,poviem vám,že to bol žravý masaker,grilované prasa,kura špikované slaninou,guláš z diviny,zákusky,zmrzlinový pohár,ale už mám za sebou.zajtra je 18.4.
P O Z O R - zajtra ideme na to.
lenka - si na facebooku zaregistrovaná v skupine bojovníčky,
všetky,ktoré sa chcú pridať do tajnej skupiny na facebooku,tak si ma tam vyhladajte - adriana petreková a pridajte medzi priatelov a ja vás zaradím do skupiny bojovníčky,kde si môžeme bližšie a rýchlejšie dávať svoje postrehy,námety,výsledky...
a stroskotalo mi to na tom, ze som sa do noci ucievavala a bola som hladna, tak som sa na to vykaslala...a dneska som mala syr s redkovkami a celozrnnu zemlu
lenka, vydrzala som sest dni :D a dala som dole asi dve kila ale to bolo hned spat..a zacala som si dneska preto, lebo aby mi nevychadzali ovocne dni na skusky..:) zacinam pri vyske 180 cm cca 79 kg..chcela by som aspon tych 68
ahojte ja som vydrzala sprva 28 dni ani ten vodny som nemala to som isla na PIZZU polmetrovu xi xi ale to preto lebo som mala same chvali ze ty co robis ze si tak schudla no teda perfektne za tak kratko no dala som dole 8kg.a som si myslela ze mi to staci a ze ved zacnem postupne ze nebudem jest vecer a tak no ale to sa mi nedalo tym ze pridem domov okolo 22.00 hod a vyzeriem potom celu chladnicku tak tak.jaj a MIMA no ja budem mat teda dilemu uz na Velku noc ak toto zvladnem tak vydrzim teda