chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011

Helus

Ahoj mima 72 vitam ta a drzim palceky,ja este ranajky ziadne ale bude pomaranc*jablko.Ale zistila som,ze po jablmu byvam ukrutne hladna,tak vyskusam.Ranajky ovocie,obed brokolicova polievka,olovrant nejake susenne ovocie,v praci poobede,a vecera ladovy salat+redkovky,a medzi tym strasne vela vody+nesladenne caje,a samozrejme kaffe.Prajem pekny dnicek.

simsa

ahoj Helus..tebe ako sa dari? kolko uz mas dole? ja som si to zacinala s tebou toho 13teho ale bohuzial som zlyhala :( dneska mam druhy den..budem si varit zemiaky v supke a k tomu kyslu kapustu

Helus

dobre ranko kocenky moje,ako ste sa vyhajali,do dnesneho dnicka?Ja pave pijem keffe,a mam pred sebou uvareny zeleny cajik.ja mam dnes ovocie,drzim palceky hura do toho.

ada 68

babulky - začíname,tak podme do toho s plním nasadením a dokážme sami sebe,že nie sme padavky,ale že stojí za to,aby sme boli spokojné so sebou a hrdo sa prechádzali po vonku alebo pri vode.práve pijem čistiaci čaj. a zajtra šup šup vyčistiť črevá.
všetkým držím palce a huráááááááá

Helus

ahojte baby drzim vam palceky,zajtra si vas precitam dcera s vnuckou mi tu za chrbtom spia,verimze to dotiahneme do monca,aj ja s vami,aj ked som zacala 13.3.Ada68 to je dobra stavka,a tomu verim,ze schudnes,a budeme vsetky kocky.Pisem bez svetla ani na to nevidim,pa pa zajtra a HURA DO TOHO,JA MAM VITAMINY,SKODA BPLA BY SOM S VAMI V SKUPINE,ALE NECHCEM PORUSOVAT DNOM.

ada 68

práve som sa dohodla s kamoškou,že ked do konca prázdnin neschudnem na váhu,akú chcem,že jej skopem celú zahradu a ona bude na domnou stáť s klobásou a špekačkou v ruke,bola sranda , ale už teraz viem,že kopať bude ona mne