čaute kočeny, kto sa ku mne pridá? chudnutie od 18.04.2011 s 90-dnovou rozliš.diétou. Potrebujem, aby ma niekto podporil a ťahal za svojím úspechom. zatial sme dve kočeny, ktoré chcú naspať svoje sebavedomie.
chudnutie - 90 dnová rozlišovacia diéta od 18.04.2011
Ahoj mima 72 vitam ta a drzim palceky,ja este ranajky ziadne ale bude pomaranc*jablko.Ale zistila som,ze po jablmu byvam ukrutne hladna,tak vyskusam.Ranajky ovocie,obed brokolicova polievka,olovrant nejake susenne ovocie,v praci poobede,a vecera ladovy salat+redkovky,a medzi tym strasne vela vody+nesladenne caje,a samozrejme kaffe.Prajem pekny dnicek.
ahoj Helus..tebe ako sa dari? kolko uz mas dole? ja som si to zacinala s tebou toho 13teho ale bohuzial som zlyhala :( dneska mam druhy den..budem si varit zemiaky v supke a k tomu kyslu kapustu
Ahoj Helus, aj ja pijem prave zeleny caj, s odhodlanim idem do toho :-) na ranajky len jablko a mandarinku...
dobre ranko kocenky moje,ako ste sa vyhajali,do dnesneho dnicka?Ja pave pijem keffe,a mam pred sebou uvareny zeleny cajik.ja mam dnes ovocie,drzim palceky hura do toho.
babulky - začíname,tak podme do toho s plním nasadením a dokážme sami sebe,že nie sme padavky,ale že stojí za to,aby sme boli spokojné so sebou a hrdo sa prechádzali po vonku alebo pri vode.práve pijem čistiaci čaj. a zajtra šup šup vyčistiť črevá.
všetkým držím palce a huráááááááá
ahojte baby drzim vam palceky,zajtra si vas precitam dcera s vnuckou mi tu za chrbtom spia,verimze to dotiahneme do monca,aj ja s vami,aj ked som zacala 13.3.Ada68 to je dobra stavka,a tomu verim,ze schudnes,a budeme vsetky kocky.Pisem bez svetla ani na to nevidim,pa pa zajtra a HURA DO TOHO,JA MAM VITAMINY,SKODA BPLA BY SOM S VAMI V SKUPINE,ALE NECHCEM PORUSOVAT DNOM.
práve som sa dohodla s kamoškou,že ked do konca prázdnin neschudnem na váhu,akú chcem,že jej skopem celú zahradu a ona bude na domnou stáť s klobásou a špekačkou v ruke,bola sranda , ale už teraz viem,že kopať bude ona mne
som tam bez foto,alebo mi daj tvoje meno,ako si tam ty a ja si ťa tam pridám a ty to potvrdíš
mima nemám
uz by to tam malo byt, som tu cez mobil, blbne to trochu..