Ahoj,su tu studenti,ktori navstevuju SZU?Viete mi poradit typy,ako sa ucit na prijimacky?Ako ste sa ucili vy?Vdaka za kazdu radu:-)
Študenti na SZU-Lekarska fakulta
Ja som sa učil celý rok na LF UK,už na prijímačkách ma to však strašne sklamalo, nikdy som predtým na LF UK nebol , a predstavoval som si niečo honosnejšie , pompéznejšie a nie staré hnilé steny a čierno-biele tesla televízory, ostatné ani nekomentujem , preto som sa rozhodol na SZU a neľutujem
prikladám tento článok nech si každý spraví názor
hrenak.blog.sme.sk
ahojte...studujem na LFUK..a zatial s kazdym kto u nas urobil prijimacky a aj na SZU lutuje, ze isiel nakoniec na UK..my mame v podstate samostudium...cez rok ti horsi asistenti na nas tlacia pod hrozbou vyhodenia z cvika alebo ´ti lepsi´ maju na haku a pro forma daju na zaciatku dve tri otazky,ze akoze skusanie..keby som bola v case prijimaciek vedela o medicine na szu, tak by som rozhodne radsej sla tam..Lfuk nema svoje povestne meno co kedysi...mame 3 mrtvoly na cely semester pre 300 ludi..cize ti posledni uz riadne nemaju co vidiet..histologia stoji tiez ze velke gulove-preparaty snad z roku 89´...terminy sme mali tak, ze ani nepokryli pocet studentov natoz, aby to bol jeden a pol nasobok...tak si polka rocnika prenasala histolu do leta...ziaden osobnejsi pristup..nieco nechapes??tvoj problem..sadni si nad to a nauc sa..pripadne si zaplat sukromne doucovanie a bude ti to vysvetlene..a toto ma byt akoze vysoka skola s dobrym zakladom??houby a nie lepsi zaklad...na slovensku je to zrejme skutocne jedno na aku skolu sa ide...ale najlesie asi cim menej studentov tym lepsie..cize MT a SZU..pretoze pri mensom pocte maju studenti vacsiu moznost realizacie a je tam podla mna urcite lepsi pristup asistentov...tak toto skromny nazor z UK-acky
Tak stale som este student filozof.fakulty upjs, ale od septembra uz na nejakej lekarskej budem. Minuly rok som maturovala, neprijali ma na ziadnu skolu, tak som si v 2.kole dala prihlasku na FF odbor ucitelsky myslim chemia s anglictinou. Tak do marca som asi chodila, potom som este pracovala, trenovala a ucila. Aj tie doucka raz tyzdenne, keby som nechodila, tak by som prijata na LF Upjs urcite nebola. Ty si este niekded prijata resp. Neprijata?