Študenti na SZU-Lekarska fakulta

študent LF

Ja som sa učil celý rok na LF UK,už na prijímačkách ma to však strašne sklamalo, nikdy som predtým na LF UK nebol , a predstavoval som si niečo honosnejšie , pompéznejšie a nie staré hnilé steny a čierno-biele tesla televízory, ostatné ani nekomentujem , preto som sa rozhodol na SZU a neľutujem

prikladám tento článok nech si každý spraví názor
hrenak.blog.sme.sk

Alesssandra

ahojte...studujem na LFUK..a zatial s kazdym kto u nas urobil prijimacky a aj na SZU lutuje, ze isiel nakoniec na UK..my mame v podstate samostudium...cez rok ti horsi asistenti na nas tlacia pod hrozbou vyhodenia z cvika alebo ´ti lepsi´ maju na haku a pro forma daju na zaciatku dve tri otazky,ze akoze skusanie..keby som bola v case prijimaciek vedela o medicine na szu, tak by som rozhodne radsej sla tam..Lfuk nema svoje povestne meno co kedysi...mame 3 mrtvoly na cely semester pre 300 ludi..cize ti posledni uz riadne nemaju co vidiet..histologia stoji tiez ze velke gulove-preparaty snad z roku 89´...terminy sme mali tak, ze ani nepokryli pocet studentov natoz, aby to bol jeden a pol nasobok...tak si polka rocnika prenasala histolu do leta...ziaden osobnejsi pristup..nieco nechapes??tvoj problem..sadni si nad to a nauc sa..pripadne si zaplat sukromne doucovanie a bude ti to vysvetlene..a toto ma byt akoze vysoka skola s dobrym zakladom??houby a nie lepsi zaklad...na slovensku je to zrejme skutocne jedno na aku skolu sa ide...ale najlesie asi cim menej studentov tym lepsie..cize MT a SZU..pretoze pri mensom pocte maju studenti vacsiu moznost realizacie a je tam podla mna urcite lepsi pristup asistentov...tak toto skromny nazor z UK-acky

Denylove

Tak stale som este student filozof.fakulty upjs, ale od septembra uz na nejakej lekarskej budem. Minuly rok som maturovala, neprijali ma na ziadnu skolu, tak som si v 2.kole dala prihlasku na FF odbor ucitelsky myslim chemia s anglictinou. Tak do marca som asi chodila, potom som este pracovala, trenovala a ucila. Aj tie doucka raz tyzdenne, keby som nechodila, tak by som prijata na LF Upjs urcite nebola. Ty si este niekded prijata resp. Neprijata?

Denylove

Noo, tak možno prfedsa len zoberu, mňa minuly rok nezobrali ani na domacu, ani UKBA, tam som si podlaa odvolanie, ale nanič mi bolo platné. Asponže už teraz nemusím nikde posielať. Na nejaké doučká si nechodila? Len individuálne su najefektívnejšie, aj najlepšie!