Ahoj,su tu studenti,ktori navstevuju SZU?Viete mi poradit typy,ako sa ucit na prijimacky?Ako ste sa ucili vy?Vdaka za kazdu radu:-)
Študenti na SZU-Lekarska fakulta
Ahojte studenti,
vsetkym zaujemcom odporucam prihlasit sa na ine vysoke skoly ako napr SZU. Uroven vyucby je tam nizka, aj ked snaha zo strany vyucujucich je. Tato skola nema zdaleka take meno ako napr UK, preto mozete mat po skole velke problemy sa uplatnit v odbore. Ako doktorand, ktory si uz hladal pracu v oblasti zdravotnictva vam viem povedat, ze je to velmi tazke. Vyberte si skolu, ktora ma dobre meno (ked sa budete snazit, urcite vas nevyrazia) a navyse budete povazovani za schopneho absolventa. A vyberte si odbor, v ktorom sa da uplatnit... ved aj v oblasti verejneho zdravotnictva skor zamestnaju lekara alebo prirodovedca ako absolventa verejneho zdravotnictva... Drzim vam palce
co keby si si tak precital informacie rovno na stranke skoly?? tam sa dozvies vsetko co ta zaujima
aha a za denne studium sa neplati? lebo mne velmi blizka osoba povedala ze sa plati 700 - 750 a to neviem ci nie na semester na dennom studiu sakra!!!! co na to hovoris ty? :)
a aj to ze ak osom uz spominal ze ak som viac ako 2 roky po maturite nikde nestudoval alebo som nechodil na chemicku,zdravotnicku ci gympel tak sa tam nemozem prihlasit ze to neakceptuju.. ..
skolne sa plati iba za externe, cca 500e na rok. je to na kazdej skole asi ine
a nemylsim ze za rok sa da naucit to vsetko co na studium clovek na medicine potrebuje . ked nikdy taketo predmety nemal
no ale myslel som tak ze by som sa ucil ako na maturitu proste bolo by tam to cele stredoskolske ucivo obsiahnute z biologie a chemie pripadne fyziky to osm sa pytal ci je realne naucit sa a na zaklade toho urobit teda aj prijmacky a mat nejaky zaklad na udrzanie sa na tej skole :) a mimochodom nevadi ze som uz 4 roky po maturite nie su tam nejake kriteria alebo ze som neni z gympla,chemickej ci zdravotnickej skoly? a co skolne plati sa za denne studium kolko a kolko za externe? za vase navrhy a odpovede vam vopred dakujem :)
na prijimacky sa mozno stihnes naucit. ale nestihnes sa neucit ucivo ktore si zmeskala na strednej, bez takych zakladov len tazko zvladnes takuto vyksu
Cawte szuckari a spol :D :)....mam na vas par otazok: myslite si ze ked som nemal na strednej bilologiu a ani poriadne chemiu ze sa za 8 mesiacov naucim ucivo potrebne na prijmacky? a este by som chcel vediet ze ci sa plati skolne na denne studium verejne zdravotnictvo a kolko? dakujem vam za odpovede :)
Ahojte,hladam SPOLUBYVAJUCU,budúcu prváčku SZU Všeobecné lekárstvo ,do 2-izbového bytu na Kramároch.Som tiež budúca prváčka. Ak máš seriózny záujem ozvi sa na môj mail : buduca.medicka@azet.sk
Druhý článok zospodu