Študenti na SZU-Lekarska fakulta

peter321

dastane sa tam vela mudrych ludi, ktori sa tam nezapisu, lebo sa dostanu aj inam... viem ako tam robia ludia skusky, narocnost sa neda porovnat so skuskami na UK alebo v Brne

peter321

SZU je odpad medzi lf. to je ako studovat pravo v sladkovicove. Beru 30, a to tych, ktorí sa nikam inam nedostali.

D_E

ja chodim na LF SZU...a pocet prijatych urcite nezvysia, skola sa od zaciatku snazi o to aby bolo v rocniku ludi co najmenej resp dany pocet 30-35..ja ked som este robila prijimacky tak neboli k dispozicii testy, proste som len prisla a napisala :) a ucila som sa tak, ze som si prebehla kompletne stredoskolske uciva bio a chem, anglinu som sa neucila-neviem teda ci su este z nej vobec prijimacky..ako tu uz niekto pisa SZU ma moderne nove laboratoria, lepsi pristup, menej ludi, ucia nas pritom vo vacsine ludia co ucia aj na LF UK..nevyhoda, ze niekedy je to este taky jemny chaos, predsa 5 rokov je kratka doba aby sa niektore veci dotiahli do dokonalosti..ale keby si mozem vybrat tak opat by som sla na SZU

Denylove

Stava sa :D ja som nasla zle koncenracie pH, a už aj v biologii mam nejake 3 otazky co si nemyslim že su pravdive, tak to posuiem dalej, ale teraz sa vobec nestiham učit na SZU dajak :(, stale len upjš, a komenskeho už som ne asi ale určite zabudla :( Podla mna inak tento rok bude najviac ludi co sa kedy hlasili na SZU.