Ahoj,su tu studenti,ktori navstevuju SZU?Viete mi poradit typy,ako sa ucit na prijimacky?Ako ste sa ucili vy?Vdaka za kazdu radu:-)
Študenti na SZU-Lekarska fakulta
Zdroj, ako je to s tým ZL na SZU? Hľadala som tam a nikde som nič nenašla. Bude teda alebo nebude? Neviete niekto náhodou niečo viac o tom?
Je tu nejaká dobrá duša, ktorá mi trochu pomôže v chémii..mám iba pár otázok..prosím je to naozaj súrne..:)
Je tu nejaká dobrá duša, ktorá mi trochu pomôže v chémii..mám iba pár otázok..prosím je to naozaj súrne..:)
A ešte, ak by si niekto pamätal, aká bola bodová hranica minulý rok :)
Inak, ak to niekto náhodou vie a čírou náhodou by sa chcel podeliť o túto drahú skúsenosť, tak z biológie na prijímačkách bude presne to isté ako je v tých podkladoch? A chémia? Lebo zdá sa mi to byť oveľa ľahšie ako napríklad na UPJŠ. A správna možnosť by mala byť na prijímačkách naozaj len jedna? A tabuľka, kalkulačka??? Môžu sa použiť? :))
Ďakujem. Ďakujem :)
Zdravim, rad by som len upozornila zaujemcov o studiu na SZU, ze s najvacsou pravdepodobnostou sa od septembra otvara studijny odbor Zubne lekarstvo v pregradualnej forme.!!!!! Takze len sledujte web www.szu.sk a cakajte na informacie. Je mozne, ze budu vyhlasene aj dodatocne prijmacky niekedy pocas prazdnin. :)
ahoj, tak mi napis na mail mediik@azet.sk , poslem ti nejake fotky tej knihy a dohodneme sa
mediiik hodis mi tvoj e-mail?kúpila by som ich pretože myslím,že tie minuloročné by mi stačili lebo keď som volala mi vraveli, že tento rok sa nové nevydávajú.
tina1141 zhanas nove alebo pouzite? my mame bratove minulorocne doma, neviem, ci sa nieco menilo alebo nie.