Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D
jedalnicek, denny prijem kalorii
cinni no ved ja nepisem ze hladujem, ale ze som stale hladna..a podla mna tieto 2 slova si ludia pletu
ved preto to pisem na zaklade toho co pisala feliss...pise ze obmedzila jedlo a ze je hladna, ale to este neznamena ze jej telo hladuje a ze je v takej faze, ze sa jej musi spomalit metabolizmus..to som tym chcela povedat
no som rada, ze tu takto piseme,ja velakrat neviem co mam jest, no napr. teraz na obed sme nic nemali tak som si dala varene zemiaky so smotanou 10% viem ze to asi nie je to prave orechove, ale tak zvolila som mensie zlo ako nejaku blbost... dnes sa chystam tiez na steper... Inak baby uz asi mesiac takto cvicim ale moc to nie je vidiet,asi by som mala aj posilovat ze? neviem ci staci len chodit 5x za tyzden na pas,orbitrek, bo steper.
no,.. mozno si treba trosku pripomenut rozdiel medzi hladovanim a pazravostou :)))
Ved toto, teraz zjem miesto troch velkych chlebov na desiatu len jeden rozok a biely jogurt, tak je to troska rozdiel...telo si musi zvyknut...a to iste na vecer...dam si 100g kuracych prs, miesto dvoch chlebov s maslom syrom a salamou...šok pre telo, preto som teraz hladna, ako som telo navykla, tak teraz mam zato tento pekelny hlad..
podla mna je hladovat to, ked telo dostava menej enrgie ako je bazalny metabolizmus...
cinni a co je podla teba slovo hladovat? pretoze napr ja ked som jedla aj 5krat denne a este pomedzi to nejake oriesky ovocie a pod, tak ajtak som bola hladna...ja som hladna stale, aj ked som sa prejedala tak som bola hladna, no a ked som zacala jest menej tak musim automaticky hladovat? nie, teda aspon podla mna
zakladny vzorec: Prijem jojo efekt
feliss, hladovanim spomalujes metabolizmus a telo zacne rapidne ukladat VSETKO co zjes, je to obrovska chyba... pocitanie kalorii na tej stranke nieje problem, mas tam nahadzane obrovske mnozstvo potravin, jedal, snad skoro vsetko je tam.. len hodis gramas a rata ti to samo... Ak budes hladovat, zarucene v konecnom dosledku priberies