Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

cinni

mne chutia viac..ale mas strasne vela druhov..kukuricne, spaldove...take uplne tmave,..chut je niektorych zvlastna, ale ja ich mam rada... najvacsia vyhoda je, ze ma po nich nenafukuje ako po obycajnych z bielej muky

mataBB

cinni a chutovo su tie cestoviny ine?lebo zas ja som taky expert ze kupim nieco, uvarim to a potom to nechcem, tak preto sa pytam

cinni

bebe dobre rano je marketingovy oblbovat, je to keksik ako kazdy iny, urcite by som ho neratala do racionalnej stravy:))

mco

a este k tym casom. ranajky cca 7.00/7.30, desiata 9.30, obed o 12.00, olovrant okolo 15.30 a veceraj tak okolo 18.00............

mco

tak si k tomu daj nieco sladke, to tiez nemozes uplne vynechat. ja mam rada napr. BEBE dobre rano, alebo musli tycinku............

Feliss

mco- dakujem za zapojenie :) no ano ale na desiatu v skole mi je malo len ovocie napr. a cvicit to je jasne, len nech je teplejsie..

cinni

pri celozrnnych potravinach ide hlavne o to, ze organizmus potrebuje viac energie na ich stravenie, ako na ine potraviny,..cize sa z nich "menej" pribera, telo ich dlhsie travi

mco

ak chce schudnut, lepsie je cvicit ako ratat kalorie....rano by som striedla pecivo so syrom, sunkou a k tomu zeleninu, alebo ovsene vlocky s bielym jogurtom/nejlepsie doma pripravene/.desiata - ovocie. obed polievka a druhe ale v rozumnom mnozstve. olovrant jogurt a vecer nejaky zelen.salat so syrom, kuskom masa, sunkou...........a cely den vela pit

mataBB

a tie celozrnne cestoviny maju inu chut ako normalne? alebo konzistenciou? lebo co mame celozrnnu muku napr doma, tak ta tym ze su tam prave tie obaly a cele zrna pomlete, tak ide tazko do krku...nie som z nej moc nadsena